Herkullinen broilerkeitto

Onko täällä muita broilerin ystäviä? Itse voisin syödä sitä vaikka joka päivä, ja varsinkin talvella tykkään syödä lämmittäviä broilerk...


DSC_0001 Onko täällä muita broilerin ystäviä? Itse voisin syödä sitä vaikka joka päivä, ja varsinkin talvella tykkään syödä lämmittäviä broilerkeittoja. Tässäpä olisi teille ohje mun tän päiväisest sapuskasta, eli herkullisesta broilerkeitosta.

600g Broilerin fileesuikaleita, maustamaton
140g   (1kpl iso) sipulia
2 valkosipulin kynttä
100g suippopaprikaa
330g porkkanaa
25g (1kpl) chiliä
Paprikamaustetta
Inkivääriä
Suolaa

DSC_00031. Ruskista broilersuikaleet öljyssä. Itse käytin oliiviöljyä johon olen lisännyt itse valkosipulia sekä chiliä. Lisää kattilaan kuutioitu sipuli sekä hienonnetut valkosipulin kynnetr ja freesaa hetki.

DSC_00062. Kuori ja suikaloi porkkanat. Paloittele paprika. Lisää kasvikset kattilaan. Mausta esimerkiksi paprikalla ja inkiväärillä.

DSC_0007 3. Lisää n. 1,5l vettä sekä ripaus mustapippuria. Halutessasi voit laittaa myös esimerkiksi kanaliemikuution makua antamaan. Lisää n. 200g täysjyvämakaronia. Keitä makaronit kypsäksi ja tarkista maku.


DSC_0015 Nauti.Broilerkeitto on todella helppo, herkullinen ja mukautuva ruoka. Vaihtamalla kasviksia ja mausteita saat keitosta oman mielesi mukaisen ja halutessasi voit lorauttaa liemeen ruokakermaa tai kookosmaitoa jolloin lopptulos on täyteläisempi.

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Näyttää tosi hyvältä! Täytyykin joskus kokeilla, keitot ei ihan oo mun vahvinta osaamista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! (: Ja kannattaa kokeilla. Keitot on siitä helppoja että niiden valmistus on nopeaa ja todella simppeliä.

      Poista
  2. Oih, näyttää tosi herkulta! :> Tykkään tosi paljon keitoista, joissa on pastaa.

    Milla / millamainen

    VastaaPoista