AUTUMN

Pikkuhiljaa olen alkanut sisäistämään sen tosiasian, että syksy on taas täällä. Illat pimenee ja ilmat viilenee. Yhtäkkiä sitä vain ha...

DSC_0541 DSC_0569 DSC_0552 DSC_0544
Pikkuhiljaa olen alkanut sisäistämään sen tosiasian, että syksy on taas täällä. Illat pimenee ja ilmat viilenee. Yhtäkkiä sitä vain havahtui siihen, ettei töistä päästessä ollutkaan enää valoisaa ja lehtiäkin alkoi tulemaan puista jo alas. Vaikka sitä olevinaan nauttikin aurinkoisista keleistä kesällä aina kun oli mahdollista, niin ei sen syksyn olisi silti tarvinnut näin vaivihkaa saapua. Onneksi aurinkoisia ilmojakin on kuitenkin vielä riittänyt.

Syksy on kyllä toisaalta ihanan tunnelmallista aikaa, mikäs olisikaan sen mukavampaa kuin istua kotona lämpimässä peiton alla kynttilöiden valossa ja vaikkapa katsella hyvää sarjaa netflixistä. Ainut vaan että tuntuu että joko ei ole aikaa rentoutua, tai sitten olo on todella aikaansaamaton. Syksy on kyllä niin kirjavaa aikaa myös muutenkin kuin vain väriensä puolesta. Toisinaan tuntuu että ihanan kirpeät ja aurinkoiset syyspäivät tuovat energiaa niin että sitä riittäisi vaikka pienelle kylälle, ja toisinaan hiukan masentavat ja pimeät syysillat saavat olon todella väsyneeksi. Mutta onneksi liikunnasta löytyy ratkaisu kaikkeen, ja sen ja riittävän pitkien yöunien kanssa jaksaa kyllä painaa täysiä arjessa!

Kameraakin on tullut tähänastisen syksyn aikana ulkoilutettua perin vähän, ja muistikortille on tallentunut omaa silmää miellyttäviä otoksia kahden käden sormilla laskettava summa. Ellei jopa yhden.. Tänään sain sentään aikaiseksi mentyä äidin luokse ja lähdettyä ulkoiluttamaan koiria ja kameraa, mutta eipä siltäkään reissulta hirvittävästi julkaisukelpoista materiaalia tallentunut kameran muistikortille. Mutta onhan tässä vielä onneksi aikaa kunnostautua sen asian suhteen, ja ajattelinkin nyt raahata kameraa mukanani kyllästymiseen asti!

Tulevien postausten suhteen mulla on muutama idea, mutta niiden toteutumisesta ei ole vielä minkäänlaisia takeita. Jos teillä on toivomuksia tulevien postausten suhteen niin heittäkää tulemaan! Ja kertokaapa myös omat vinkkinne syysväsymyksen karkoittamiseen!

You Might Also Like

0 kommenttia