2017

Vuosi 2017 tulee olemaan upea. Ikimuistoinen ja upea. Mun vuosi. Meidän vuosi. Eikä todennäköisesti ainakaan yhtään sen rauhallisem...



Talvi Talvi
Vuosi 2017 tulee olemaan upea. Ikimuistoinen ja upea. Mun vuosi. Meidän vuosi. Eikä todennäköisesti ainakaan yhtään sen rauhallisempi tahdiltaan kuin edeltäjänsä. Tavoitteena on saada jotain suurta aikaan. Aloittaa opinnäytetyö ja ahkeroida opintoja muutenkin eteenpäin kovaa tahtia. Treenata ja pitää itsestäni huolta entistä paremmin. Nauttia ikimuistoisista hetkistä ja muistaa elää hetkessä. Valokuvata paljon, ja tehdä asioita itselleni. Aion tehdä asioita joista oikeasti nautin ja viettää aikaa niiden ihmisten kanssa jotka ovat mulle oikeasti tärkeitä.

2017 tuo toivon mukaan tullessaan paljon onnen hetkiä sekä kivoja uusia juttuja. Toivottavasti myös moni tuttu ja turvallinen asia pysyy matkassa mukana tänäkin vuonna. Toivon saavani viettää ikimuistoisia hetkiä niin arjessa kuin juhlassa ja ennen kaikkea rakkaiden harrastusten parissa. Toivon pieniä hengähdystaukoja ihan vain rentoutumiseen kiireisen arjen keskellä. Toivon paljon yhteistä aikaa ja rakkautta. Toivon onnistumisentunteita ja ainutlaatuisia kokemuksia.

Toivon että 2017 vuosi tulee viemään mua lähemmäs tavotteitani ja haaveitani. Se vaatii tietenkin kovaa uurastusta ja edelleen kasvamista ihmisenä mutta toivon mukaan kova työ lopulta palkitaan.


You Might Also Like

0 kommenttia