NEW YEAR @TALLINN

Viime viikon alkupuolella saatiin idea lähteä extempore viikonloppureissulle Tallinaan, sillä asiasta on ollut syksyn mittaan p...

Tallinna Tallinna Tallinna Tallinna Tallinna Tallinna Tallinna

Viime viikon alkupuolella saatiin idea lähteä extempore viikonloppureissulle Tallinaan, sillä asiasta on ollut syksyn mittaan puhetta ja minä en ollut kyseisessä paikassa eläessäni käynyt. 
Varattiin laivamatka Eckerö Linelta ja viikonlopun majoitus Sokos Hotel Virusta, johon olen kyllä tyytyväinen.Kylpylähotelli olisi kyllä todennäköisesti ollut vieläkin mieluisampi vaihtoehto, mutta valitettavasti kaikki paikat olivat jo melkolailla ääriään myöten täyteen buukattuja. Viikonloppu kului pääasiassa rennosti aikaa viettäen, shoppaillen sekä vanhassa kaupungissa kierrellen. Kaiken kaikkiaan viikonlopun aikana tuli shoppailtua aika tavalla, eipähän tarvitse taas hetkeen vaatekaupoilla pyöriä!

Oli kyllä ihanaa päästä hetkeksi pois arjen keskeltä. viime vuosi kun oli tosiaan varsin vauhdikas. Uusi vuosi alkoi kyllä parhaalla mahdollisella tavalla, ja oli varsin ihanaa katsoa puolenyön aikaan raketteja hotellin ikkunasta sen sijaan että olisi ollut pihalla kaiken väkijoukon seassa palelemassa.

Alkaneesta vuodesta tulee  varmasti ihana, ja vaikka uudenvuoden lupauksia ei tullut tehtyä niin onhan tällekkin vuodelle jos jonkilaisia tavotteita joista tulee varmasti lisää juttua myöhemmin bloginkin puolelle. Pysykäähän siis kuulolla!

You Might Also Like

0 kommenttia