ODYSSEUS MELODY

Pitkästä aikaa luvassa heppajuttuja. Hevosrintamalla harrastus on viettänyt lievää talvihorrosta, sillä kelit ei ole tänä talvena oi...

Odysseus Melody _DSC7754.NEF Odysseus Melody Odysseus Melody Odysseus Melody
Pitkästä aikaa luvassa heppajuttuja. Hevosrintamalla harrastus on viettänyt lievää talvihorrosta, sillä kelit ei ole tänä talvena oikein suosineet sillä pohjat ovat olleet suhteellisen kehnot läpi talven. Viime kausi lopetetiin oikein mukavasti, takana oli muutamat pikkukisat 80-90 tasolla ja yhteistyö oli suhteellisen hyvin rullaavaa kun yhteistyötä oli kuitenkin takana vaivaiset pari kuukautta.


Tällä viikolla kävimme ensimmäistä kertaa koko talvena maneesilla hyppäämässä. Alku tuntui melkoisen hankalalta sillä kunnollista työskentelyä sisältävät ratsastuskerrat ovat jääneet viimeaikoina omien kiireiden sekä huonojen pohjien takia niin vähiin että oikein hävettää,  Vauhtia kyllä taas riitti, ja varsinkin alkuun tuntui ettei avut oikein menneet läpi. Tehtiin vähän jumppajuttuja puomeilla sekä kavaleteilla ja lopuksi hypättiin muutaman esteen rataa jossa korkeudet olivat parhaimmillaan 95cm.  Kavaletti- sekä puomijumppa sujui oikein kivasti, eikä poni kerännyt valtavasti painetta tai ryntäillyt suuremmin. Rataharjoitukseenin olen oikein tyytyväinen ja yhteistyö sujui mielestäni kivasti, ottaen huomioon muutaman kuukauden hyppytauon ja vähäisen työskentelymäärän muutenkin.

Kisakausi alkaisi olla pikkuhiljaa alkamaisillaan, ja mulla on suunnitelmat ja tavoitteet sen suhten melkolailla auki. Tavotteellista treeniä talvikaudelta ei ole kertynyt lainkaan, ja valmennuskuviotkin ovat auki. Jännityksellä odotan mitä tuleva kausi tuo tullessaan, niin kuvissa näkyvän jalostusori Odysseus Melodyn kanssa kuin myös harrastusmielessä muidenkin nelijalkaisten kanssa.

You Might Also Like

0 kommenttia