25 POSTAUSIDEAA LIFESTYLEBLOGIIN

Toisinaan itse kultakin voi olla ideat postausten suhteen lopussa. Itse saan inspiraatiota muiden blogeja seuraamalla, vaikkakin nykyp...

TALVI TALVI TALVI TALVI
Toisinaan itse kultakin voi olla ideat postausten suhteen lopussa. Itse saan inspiraatiota muiden blogeja seuraamalla, vaikkakin nykypäivänä blogien säännöllinen lukeminen on jäänyt huomattavasti aiempaa vähemmälle huomiolle. Tällä kertaa ajattelin kasata teille 25 kohdan listan erilaisista lifestyleblogiin sopivista postausideoista.


♥ Vuosikatsaus. Kokoa kuvakollaasit joka kuukaudelta ja kirjoita mukaan tärkeimmät tapahtumat.

♥ Päivä kanssani. Jaa yksityiskohtaisesti oma tavallinen arkipäiväsi ja kerro minkälaisista asioista arkesi koostuu. Näitä on myös varsin kiva lueskella.

♥ Jouluiset postaukset. Esimerkiksi omat lahjatoiveet, ideoita itsetehtyihin lahjoihin, jouluiset reseptit, erilaiset jouluiset DIY-jutut, lista on loputon. Mikäs olisikaan parempi postausidea joulun lähestyessä kuin kaikki jouluun tai joululahjoihin liittyvä?

♥ Ystäväkirjassa minä. Esimerkkejä kysymyksistä löytyy täältä.

♥ Reseptit. Mikäli sinulla on joku oma suosikki leivonnainen tai bravuuriruoka, niin mikset jakaisi ohjetta lukijoidesi kanssa?

♥ Tavoitteet seuraavalle vuodelle.

♥ Aktiivisimmille postaajille sopii mainiosti loppuvuoteen toteutettavaksi myös joulukalenteri. Näitä näkee ehkä enemmänkin youtuben puolella, mutta miksei tälläistä voisi toteuttaa blogissakin?

♥ Omat lempiblogit. Itseäni ainakin kiinnostaa uusien blogien löytäminen lukulistalle, joten tämän tyyliset postaukset tulee usein klikattua auki.

♥ Asioita, joita et vielä tiennyt minusta. Kerro lukijoille itsestäsi hieman pintaa syvemmältä.

♥  Vinkkipostaukset. Jaa omaa tietämystäsi esimerkiksi valokuvaamisesta, bloggaamisesta, ruuanlaitosta tai treenaamisesta.

♥ Asunnon esittely

♥ Tämän hetken suosikit. Kokoa suosikkijuttusi eri kategorioista, kuten vaikkapa kosmetiikasta, vaatteista, elintarvikkeista, elokuvista sekä musiikista ja jaa ne lukijoillesi.

♥ Mikä tekee sinut onnelliseksi juuri nyt?

♥ Lapsuusmuistoja. Kaiva arkistoista vanhoja valokuvia ja kirjoita lapsuusaikojesi muistoista tai kommelluksista.

♥ Videopostaus. Tällä saat taatusti vaihtelua tavalliseen postailuun!

♥ Parisuhdepostaus. Kerro sinun ja kumppanisi tarina, tai jaa vaikkapa teidän hauskoja yhteisiä tapoja.

♥ Postaussarja. Tämän ideointi ja työstäminen toki vaatii hieman kauemmin aikaa, mutta tuo omalla tavallaan säännöllisyyttä blogiisi. Tässäkin aiheiden kanssa vain taivas on rajana. Lifestyleblogiin sopivia postaussarjan aiheita voisi olla vaikkapa joka viikko ilmestyvät kauneusvinkit, reseptit tai treenipostaukset.

♥ Bloggausvinkit. Mitkä ovat oman bloggaamisesi salaiset niksit? Hyvin otsikoituna tälläiset vinkkipostaukset ovat varsin kuumaa kamaa.

♥ Valokuvauspainotteiseen blogiin sopii hyvin toteutettavaksi myös postaus kuvien muokkaamisesta. Jaa muokkaamattomat sekä muokatut kuvat ja kerro kuinka muokkasit ne.

♥ Ruoka-/treenipäiväkirja kuluneelta viikolta.

♥ Ostoslista. Mitä tuotteita ostoslistaltasi löytyy tällä hetkellä? Jaa esimerkiksi hankintalistalla olevat elektroniikkatuotteet, kosmetiikka tai sisustustavarat.

♥ Oudot tapasi

♥ Aamu/iltarutiinit. Näitäkin toteutetaan ehkä enemmän youtuben puolella, mutta miksei kuvien ja tekstin muodossakin toteutus onnistuisi?

♥ Kerro harrastuksestasi/harrastustaustastasi.

♥ Jaa suurimmat haaveesi

You Might Also Like

0 kommenttia