SYKSYN SUOSIKKEJA

Taas olisi aika jakaa teidän kanssa muutamia mun viimeaikaisia lempparijuttuja ja -tuotteita, edellisen samanlaisen postauksen kun tein ...

Syksyn suosikkeja Syksyn suosikkeja Syksyn suosikkeja Taas olisi aika jakaa teidän kanssa muutamia mun viimeaikaisia lempparijuttuja ja -tuotteita, edellisen samanlaisen postauksen kun tein kesällä ja syksyn aikana olen löytänyt muutamia uusia suosikkijuttuja.  
Ensimmäisenä suosikkina pakko mainita uusi puhelin, iphone 8 plus jonka hankin hopeisena. Vanhan puhelimen temppuillessa oli aika hankkia uusi, ja olen kyllä valintaani todella tyytyväinen.
Seuraavassa kuvassa näkyy ehdoton lempparijuoma jota tulee juotua välillä lenkin jälkeen tai muuten vain iltaisin. Nimittäin clipperin vadelmatee, johon tykkään vielä kaataa hieman sokeritonta glögiä sekaan. Ja tietenkin lemppari muumimukista nautittuna!
Ammattikouluaikoina hankkimani talvikengät alkoi todella olla parhaat päivänsä nähneet, joten tilalle täytyi hankkia uudet. Kuvan talvikengät bongasin sattumalta tokmannin miesten osastolta himpun päälle viidentoistaeuron hinnalla, ja niissä kyllä taatusti on hinta-laatusuhde kohdillaan! Plussaa vielä ihanasta karvavuoresta ja sivun vetoketjuista jotka tekevät kengistä helpot pukea.
Syksyn suosikkeja Syksyn suosikkejaÄitiyslomalle jäätyäni olen tykännyt seurata jonkin verran erilaisia tv-sarjoja. Netflixistä on tullut katsottua ties monettako kertaa gossip girliä, jossa olen tällä hetkellä menossa ensimmäisen tuotantokauden loppupuolella. Lisäksi kotimaisista sarjoista ehdottomat lempparit ovat ensitreffit alttarilla sekä toisenlaiset äidit.

Toinen äitiysloman lempparijuttu on ollut ehdottomasti kasvonaamiot, ja mieluiten vielä yhdistettynä saunaan! 
Syksyn suosikkeja Syksyn suosikkeja Syksyn suosikkeja

Talvi alkaa pikkuhiljaa saapua, ja todennäköisesti asuessani nykyään täällä asfalttiteiden ulottumattomissa ovat tietkin varmasti talvella melkoisen liukkaat. Siksi koin tarpeelliseksi hankkia itselleni vaunulenkkejä silmällä pitäen haltin nastakengät. Näitä kokeilinkin jo ensilumilla, en tosin liukkauden takia vaan kenkien drymax pinnan takia sillä luottolenkkareissa sukat olisivat kastuneet välittömästi ovesta ulos astuessa.

Alkusyksystä päätin myös että ennen äitiyslomalle jäämistä aion panostaa myös uusiin lenkkareihin. Hankimpa siiis uudet nike freet uskollisesti useamman vuoden ajan palvelleiden edellisten samanmoisten tilalle. Näissä on kyllä todella mukava käydä lenkillä.

Viimeisenä suosikkina on vastikään budget sportista puoleen hintaan ostamani zero pointin merinovillaiset kompressiosukat. Multa löytyy ennestään ihan tavallisia zeropointin sukkia sekä säärystimiä, ja nämä oli oikein mukava lisä sukkalaatikkooni talvea silmäillen. Eiköhän nyt pysy varpaat lämpimänä!


Minkälaisia suosikkijuttuja te olette löytäneet syksyn aikana? Tai oletteko kenties tykästynyt samoihin juttuihin kuin allekirjoittanut?

You Might Also Like

0 kommenttia