Syksyisiä koiruuksia

Tällä kertaa palailin blogin pariin ihan normaalien kuulumisien parissa. Päätin julkaista koirista muutamat syyskuvat, ja kyllä se t...

koirat DSC_0014 DSC_0005 DSC_0006

Tällä kertaa palailin blogin pariin ihan normaalien kuulumisien parissa. Päätin julkaista koirista muutamat syyskuvat, ja kyllä se taitaa olla pakko myöntää että tuo mun pieni pehmoinen koiranpentu on tainnut kasvaa isoksi jo. Melkoisen isokokoinen se todellakin on tipsuksi, ja omistaa myös rodulle tyypillisen paksukallon. Tuntuu ettei opit meinaa mennä millään perille ja varsinkin toisten koirien ohittaminen ja hihnassa käyttäytyminen on vieläkin haastavaa eikä asioita helpota laisinkaan se etten asu koiran kanssa saman katon alla.. Noh, ehkä se vielä joskus oppii!

Flunssa alkaa olla selätetty ja huomenna olis tarkoitus palailla työharjoitteluun. Harmittaa vaan että tässä harjoittelussa sairaspäivät joudutaan korvaamaan ja mulla se taitaa käytännössä tarkoittaa lyhyempää syyslomaa. Treenien pariinkin olis hirveä polte päästä takaisin, mutta vielä olis maltettava sillä olo on hieman flunssainen edelleen vaikkei kuumetta ole. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.

Mua on viimepäivinä alkanut houkuttamaan entistä enemmän freddy-housut, mutta vähän arveluttaa nuo koot ja että näyttääkö ne edes miltään mun päällä kun tosiaan en ole lähellekkään samassa kunnossa kuin muut kyseisten housujen omistajat.. Ja myös housujen hinta-laatusuhteesta olen lukenut hieman huonoakin palautetta, mutta ilmeisesti laatua on parannettu? Onko kellään kokemusta kyseisistä housuista?

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Koirat on niin ihania! :)


    http://melidas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. http://wilmaheidi.blogspot.fi/2014/10/kkk-haaste-2-ja-kahden-viikon-kuulumiset.html KKK- kuukauden haaste nro 3 Tsemiä loppuun!

    VastaaPoista