Vihdoinkin

Tällä viikolla vietetään syyslomaviikkoa täällä päin, mutta mulla se on edessä vasta ensi viikon jälkeen. Päätin nimittäin suorittaa t...

DSC_0070 DSC_0067 DSC_0066

Tällä viikolla vietetään syyslomaviikkoa täällä päin, mutta mulla se on edessä vasta ensi viikon jälkeen. Päätin nimittäin suorittaa työssäoppimisjakson kokonaan ennen syyslomaa, enkä niin että loma tulisi keskelle työssäoppimista. Mulla onkin siis pidellyt kiirettä niin tällä viikolla kuin kahdella edelliselläkin. Kaikki aika menee töissä, salilla ja kotihommia tehdessä. Lisäks koulukin teettää nyt vähän ekstrahommia, sillä tiedossa on muutama spesiaalijuttu. Olen nimittäin lähdössä 7-9.11 elma-messuille hääräämään kakkujen koristelun parissa ja lisäksi ensi kuun lopussa olisi tarkoitus suunnata Kultainen Kapusta-parikilpailuun vähän testaamaan taitojani. Eli kaikennäköistä mielenkiintoista siis luvassa opintojen saralla!

Tänään olikin vähän tavallisesta poikkeava päivä, nimittäin vihdoin ja viimein saatiin meidän asuntoon kunnollinen sohva! Ollaankin uutta sohvaa metsästetty jo jonkin aikaa. Kyseessä on siis kuvissa näkyvä aivan ihana ruskea divaani jonka Nikon äiti bongasi meille ilmeisesti facebookin kirpputoriryhmästä. Oli aikakin saada uusi sohva, sillä entinen oli todella pieni ja huono istua. Ja ei varmaan tarvitse edes kysyä että missä istun tälläkin hetkellä tätä postausta kirjoittamassa?

Kohta olisi suunnattava taas töiden pariin koko viikonlopuksi, mutta onneksi maanantaina on taas vapaapäivä! Ja sen jälkeen onkin jäljellä olevat työssäoppimispäivät laskettavissa yhden käden sormilla ja paluu koulun penkille alkaa häämöttää jo nurkan takana!

You Might Also Like

0 kommenttia