FITVERSTAS - TREENIT

Tällä viikolla pyörähti käyntiin kuudes viikko Fitverstaan Be transformed valmennuksesta. Valmennus alkaa siis olla puolessa välissä, v...

DSC_2065 DSC_1969

Tällä viikolla pyörähti käyntiin kuudes viikko Fitverstaan Be transformed valmennuksesta. Valmennus alkaa siis olla puolessa välissä, vielä olisi seuraavat kuusi viikkoa puristettava itsestään kaikki irti. Treenit ovat tämän viiden viikon aikana olleet mieluisia ja sopivan haastavia. On todella tullut mentyä epämukavuusalueelle, sillä esimerkiksi jokaisessa jalkatreenissä olen päässyt tekemään yhden jalan kyykkyä joka haastavuutensa takia on ollut ehdottomasti meikäläisen inhokkiliikkeitä.

LUE MYÖS: FITVERSTAS - BE TRANSFORMED, NÄLKÄKUURI?

Treeniohjelman noudattaminen on ollut helppoa valmennukseen sisältyvän kausisuunnitelma esimerkin avulla. Toki pieniä muutoksia olen joutunut omien menojen mukaan viikko-ohjelmaan tekemään, mutta tärkeintä on että treenit on tullut tehtyä!

Kuntosalilla treeniohjelma kulkee kätevästi mukana Syke Tribe-sovelluksessa, eli ei siis tarvitse stressata erillisten treeniohjelmaan liittyvien lippujen ja lappujen mukana kantamisesta. Syke tribestä löytyy myös hyvät ohjeet videoineen liikkeiden suoritus tekniikasta, eli vasta-alkajankin on helppo suorittaa ohjelman liikkeet oikein.

Halutessaan Syke Tribeen saa myös tallennettua suoritetut treenit kestoineen sekä esimerkiksi syödyt ateriat, omat fiilikset sekä tulokset ja tavoitteet. Näin oman kehittymisen seuranta on helppoa. Fitverstaalta saa myös hankittua erillisen seurantapaketin minkä tahansa valmennuspaketin kylkeen, jolloin valmentaja seuraa kehittymistäsi Syke tribe-valmennustyökalusta saamansa datan perusteella. Näppärää, eikö?


OTA SEURANTAAN FACEBOOK, BLOGLOVIN, INSTAGRAM.

You Might Also Like

0 kommenttia