Kesäloma

Kauan odotettu kesäloma starttasi tosiaan keskiviikkona oman ja Nikon kevätjuhlan jälkeen. Viikko oli lauantaihin asti melkoista h...

DSC_0143 DSC_0134 DSC_0187 DSC_0226 DSC_0184 DSC_0168 DSC_0218 DSC_0229
Kauan odotettu kesäloma starttasi tosiaan keskiviikkona oman ja Nikon kevätjuhlan jälkeen. Viikko oli lauantaihin asti melkoista hässäkkää ja tekemistä riitti Nikon valmistujaisten järjestelyissä. Kaikki saatiin kuitenkin pienten kommellusten jälkeen valmiiksi. Tarjottavat onnistui kaikki hyvin kuten itse juhlatkin jatkoineen. Ihmisiä riitti ja ilta oli vauhdikas ja karaoken täyteinen. Eilinen menikin sitten hieman väsyneemmissä merkeissä sillä lauantaina tuli tosiaan hieman valvottua. Iltapäivällä Niko vei mut piknikille Kallioniemeen ja mikäs olisikaan ollut parempaa evästä kuin mansikat, nam!

Viime postauksesta on tasan viikko, ja kesälomaakin on kulunut jo melkein viikon verran eikä mulla ole mitään kirjoitettavaa.. Kuvia olisi kyllä senkin edestä. Tuntuu että kesälomaa on tullut odotettua hieman liikaa, sillä tällä hetkellä ei meno tunnu kovin kummoiselta mutta onneks loma on vasta alussa! Toivon että tästä tulee kiva kesä täynnä menoa ja meininkiä.

Tän päivän suunnitelmat on vielä auki, mutta treenaaman en ainakaan voi lähteä sillä kurkku on kipeä ja ääni kateissa ja tarkoitus olis pysyä työkuntoisena.. Houkuttais lähteä Raussilaan, mutta saas nähdä. Siivotakkin pitäis, taidampa tehdä sen homman seuraavaks pois alta.

You Might Also Like

1 kommenttia