Friday

Taas on viikko vierähtänyt viime postauksesta! Viikko on hujahtanut ohi silmänräpäyksessä sillä tehtävää on ollut paljon. Olen treen...

DSC_0278DSC_0320 DSC_0258 DSC_0298 DSC_0245 DSC_0255

Taas on viikko vierähtänyt viime postauksesta! Viikko on hujahtanut ohi silmänräpäyksessä sillä tehtävää on ollut paljon. Olen treenannut, käynyt kaupoilla, opiskellut ahkerasi ja viettänyt aikaa koiruuksien kanssa. Lisäksi jaksamista verotti tällä viikolla sekä henkisesti että fyysisesti maanantaina koulumatkaa taittaessani polkupyörällä pieni törmäys auton kanssa, ja keskiviikkona onnistuin satuttamaan jalkani salilla.. Onneksi molemmista selvittiin säikähdyksellä ja tänään pääsin treenaamana jalat jo normaalisti!

Tällä viikolla sain myös suoritettua vihdoin ulkomaan työssäoppimiseen liittyvän englanninkurssin viimeisen tunnin, ja enää edessä olisi kirjallisia tehtäviä ja muutama tunti espanjan kurssia.. Saas nähdä mitä siitä kielestä ehtii noin lyhyessä ajassa tarttua muistiin!

Kaiken edellämainitun lisäksi olen myös tehnyt viimeaikoina jonkun verran töitä, ja huomennakin olisi taas työvuoro edessä! Sunnuntain ajattelinkin vain rentoutua ja valmistautua seuraavaan viikkoon jolloin tiedossa on pienimuotoista repovesi-retkeä sekä illallisen valmistusta elocass-vieraiden kanssa!

Kaikenkaikkiaan viimeaikoina mun arki on ollut todella touhuntäyteistä, ja nautin täysin siemauksin tämän illan pienestä rentoutumishetkestä jonka saan viettää seuranani ainoastaan salatut elämät! ♥

You Might Also Like

0 kommenttia