My friday

4.49 - Herään ensimmäisen kerran koska N päätti soittaa ja kysellä turhanpäiväisyyksiä.. 6.10 - Herään kolmanteen peräkkäiseen herätyk...



iphonemydat3 4.49 - Herään ensimmäisen kerran koska N päätti soittaa ja kysellä turhanpäiväisyyksiä..
6.10 - Herään kolmanteen peräkkäiseen herätykseen ja selaan nopeasti somet läpi samalla yrittäen olla  nukahtamatta uudelleen..
6.20 - Nousen sängystä ja teen perus aamuaskareita; pesen kasvot ja hampaat, laitan kahvin tippumaan ja suunnittelen aamiaista.               joka oli tällä kertaa maustamatonta jugurttia omenasoseella ja fitness cappucino myslillä. Meikkaan samalla.
7.00 - Huomaan että olen unohtanut edellisenä iltana pakata laukun, ja pian olisi aika lähteä. Kasaan kiireenvilkkaa treenikamat ja               koulujutut. Tarkistan vielä muutamaan kertaan valot ja kodinkoneiden virrat ennen kuin astun ovesta ulos. Heti lähdettyäni                 ajamaan tajuan unohtaneeni opiskelumateriaalia kotiin..
iphonemydat27.35 - Olen koululla puoli tuntia ennen tunnin alkua, sillä varaan aina matkaan reilusti aikaa siltä varalta että skootteri ei                               käynnistykkään.. Kuuntelen rauhassa musiikkia.
10.45 - Ruokatauko!
iphonemydat1 13.00 - Pääsen koulusta ja suuntaan salille.
14.30 - Olen vihdoin kotona. Käyn suihkussa ja laitan kahvin tippumaan. Kerään pyykit, tiskaan ja laitan seuraavan koneellisen                        pyörimään. Katson myös hieman seuraavan päivän työ- ja treenivaatteita valmiiksi. Tässä välissä vietin hetken aikaa                          tietokoneella ennen kuin vähän siistin paikkoja ja levitin  pyykit.
iphonemydat 15.45 - Ruoka-aika! Jauheliharisottoa ja kasviksia, nam.
16.45 - Lähden mummolan kautta vanhempien luo, ja mummolasta sainkin mukaani pussillisen omenoita!
17.35 - Lähden vanhemmiltani töihin, jännittää..
22.05 - Lähden töistä, ja onneksi olen jo suunnitellut iltatoimet valmiiksi sillä seuraavana aamuna olisi
            herättävä taas aikaisin..
22.35 - Nopeat iltatoimet tehty, nyt voin olla hetkisen tietokoneella ja valmistella tätä postausta.
23.00 - Unten maille, hyvää yötä!

You Might Also Like

0 kommenttia