Repovedellä

Tänään alkoikin sisällöltään hieman erilainen kouluviikko, sillä koulussamme starttasi tällä viikolla elocass projektin kolmas ta...

DSC_0006 DSC_0025 DSC_0039 DSC_0047 DSC_0069 2014-09-22 DSC_0105 DSC_0058

Tänään alkoikin sisällöltään hieman erilainen kouluviikko, sillä koulussamme starttasi tällä viikolla elocass projektin kolmas tapaaminen. Kyseessä on siis kansainvälinen ravintola-alan projekti jossa on mukana opiskelijoita ja opettajia Saksasta, Ranskasta, Unkarista, Italiasta sekä Englannista. Tänään Suomeen matkustaneile projektiin osallistuville vieraille oli järjestetty pieni retki repovedellä, ja minä ja Sonja olimme mukana heidän taukopaikallaan järjestämässä ruokailua.

Aamu alkoi eväiden ja aamukahvin tarjottavien valmistuksella ja ennen puolta päivää suuntasimme repovedelle mukanamme koko porukan eväät. Onneksi matka taukopaikalle ei ollut kovinkaan pitkä, ja pääsimme taas matkustamaan lossilla! Päivälle oli luvattu hieman sateista ilmaa, mutta onneksi sade yllätti meidät vasta paluumatkalla. Taukopaikalla keitimme vieraille pannukahvia, paistoimme makkaroita sekä tarjosimme savuporowrappeja. Oli mukava nähdä etukäteen minkälaista porukkaa on mukana, sillä minun olisi tarkoitus liittyä heidän joukkoonsa viimeistään keskiviikkona illallisen valmistuksen merkeissä. Kieltämättä hieno tilaisuus päästä vihdoinkin mukaan sillä valitettavasti aikaisempiin tapaamisiin en ole päässyt osallistumaan koska halukkaita on ollut niin paljon. Innolla odotan mitä keskiviikko tuo tullessaan!

Tämä päivä ilmeisesti onkin taas urheiluntäyteinen, sillä koko päivä on mennyt oikeastaan ulkoillessa sillä koulumatkankin taitoin pyörällä.. Tosin kotimatkalla päätin mennä siitä mistä aita on matalin ja tulla kotiin vaihtamaan kuivaa vaatetta ennen kuin haen pyörän ja suuntaan salille tekemään päivän treenit. Tällä viikolla tulette vielä toivon mukaan kuulemaan lisää elocass-projektista, joten pysykäähän kuulolla!

You Might Also Like

0 kommenttia