WINTER WONDERLAND

Täällä vietellään useamman päivän vapaita, ja tänään aamulla oli ihana herätä auringonpaisteeseen joka sai mut nousemaan oikealla ...


Luontokuvia Luontokuvia Luontokuvia Luontokuvia Luontokuvia
Täällä vietellään useamman päivän vapaita, ja tänään aamulla oli ihana herätä auringonpaisteeseen joka sai mut nousemaan oikealla jalalla toisin kuin eilen. Ja onko mitään ihanampaa kuin aloittaa aamu rauhassa, kun kaikki sovitut menotkin on vasta illalla! Tosiaan päivä starttasi kivasti herkullisen smoothiekulhon, aamukahvin ja -joogan parissa. Sen jälkeen ihana auringonpaiste houkuttelikin mut ulos kameran kanssa. Toivottavasti aurinkoiset kelit jatkuisivat vielä edes muutaman päivän!


Sain napsittua paljon talvisia otoksia, nyt kun loskakeli päätti muuttua taas talveksi ainakin hetkeksi. Ihan priimakamaa nämä kuvat ei ole, sillä en ole hirveästi harjoitellut kuvaamista tuolla mun tamronin 70-300 putkella. Innostus valokuvaamiseen kun on ollut jotenkin hieman hukassa, tuntuu että kaikki ottamani valokuvat ovat prikulleen samanlaisia. Mutta nyt sain kyllä erilaista jälkeä aikaan! Tästä on taas hyvä jatkaa. Vielä kun löytäisi mielenkiintoisen ja inspiroivan kuvauksen kohteen.


Pikkuhiljaa olisi taas aika pakata kimpsut ja kampsut kasaan ja lähteä salille vetämään kunnon jalkatreeni! Samalla täytyisi käydä hoitamassa muutama pakollinen asia ennen tallille menoa. Muistakaahan nauttia auringonpaisteesta nyt kun sitä on saatavilla tämän pimeän talven keskellä!

You Might Also Like

0 kommenttia