BIRTHDAYPARTY

Eilen lähdettiin heti aamusta hakemaan mun siskonpoikaa N:n kanssa, ja otettiin auton nokka kohti Luumäkeä ja vanhemman siskoni kot...

2014-11-23 DSC_0071 DSC_0059 DSC_0022 DSC_0049 DSC_0066

Eilen lähdettiin heti aamusta hakemaan mun siskonpoikaa N:n kanssa, ja otettiin auton nokka kohti Luumäkeä ja vanhemman siskoni kotia. Tiedossa oli siis hänen tyttärensä 6-vuotis syntymäpäivät, joita vietettiin lähimpien sukulaisten kesken. Mulla oli tietenkin taas kamera mukana, sillä aioin ottaa ryhmäkuvan siskojeni lapsista sekä kuvailla synttäreitä muutenkin. Ylhäällä näättekin muutamia kuvia sekä juhlista että minusta ennen juhlia.

Kaksi viimeistä viikkoa olen yrittänyt ahkerasti käyttää noita valkoisia farkkuja, mutta tuntuu että niitä saa olla koko ajan pesemässä. Viimeksi eilen pesin ne, ja tänään synttäreiden jälkeen ne lensivät taas pyykkikoriin. Ehkä ihan hyvä juttu, sillä mikäli ne ei olisi pesussa koko ajan käyttäisin niitä varmaan joka päivä! Myös kuvissa näkyvä farkkutakki on löytynyt päältäni melko usein viimeaikoina, se on vaan niin helppo yhdistää simppeliin paitaan ja mustiin tai valkoisiin farkkuihin. Saas nähdä, kauanko kyseiset vaatekappaleet pysyvät suosikkieni joukossa vai käykö taas perinteiset ja käytettyäni niitä non-stoppina muutaman viikon ajan unohdan ne kaapin perälle kyllästymisen takia.


You Might Also Like

0 kommenttia