Meidän viikonloppu

Nyt on viimeinen messupäivä taputeltu ja kyllähän sitä tulikin painettua matkat mukaanlaskettuna keskimäärin lähes 12 tuntisia päiviä ...

DSC_0003 DSC_3964 DSC_0029 IMG_3941 Nyt on viimeinen messupäivä taputeltu ja kyllähän sitä tulikin painettua matkat mukaanlaskettuna keskimäärin lähes 12 tuntisia päiviä viikonloppuna! Sain siis mahdollisuuden päästä mukaan Meidän viikonloppu-tapahtumaan kuuluville ELMA-maaseutumessuille Kymenlaakson osastolle kakkujen koristelunäytöksiin Ja pakkohan se oli lähteä hommaan mukaan kun näin hyvä tilaisuus sattui nenän eteen! Olosuhteista johtuen kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan putkeen, mutta hengissä selvittiin viikonlopusta! Yhteensä neljä kakkua koristeltiin viikonlopun aikana, mutta ehdottomasti ylpein olen mun eilisestä kruunumorsiamen hääkakusta jonka väkersin yksin.

Meidän viikonloppu-tapahtumaan kuului siis metsämessut, kädentaitotapahtuma, outletexpo, lemmikkimessut sekä ELMA-maaseutumessut joissa vierailevana maakuntana oli Kymenlaakso. Elma-messuilta löytyi muunmuassa kotieläimiä, metsäkoneita, elintarvikkeita sekä erilaisia terveystuotteita. Nähtävää ja koettavaa oli siis paljon ja messuilta varmasti löytyi jokaiselle jotain! Kymenlaakson pisteellä oli esillä paikallisia yrityksiä kuten Alppiruusun tuottajatori, Lakumesta, Polven Juustola sekä Mustilan Viini Oy. Lisäksi pisteellämme oli joka päivä lastenkutsut, joissa tarjoiltiin mehua sekä koristeltiin pipareita. 

Kakkujen koristelunäytösten ulkopuolisen ajan vietin lähestulkoon kokonaan outlet expoilla, josta löytyi siis yli 70 näytteilleasettajan tuotteita alehinnoin. Paikalta löytyi jos jonkinmoista kojua; oli kirjoja, lautapelejä, kosmetiikkaa, lahjatavaroita, sisustusesineitä, urheiluvaatteita ja -välineitä sekä paljon paljon muuta, Itse vietin aikani suurimmaksi osaksi Seppälän, Top-sportin, Lumenen, Loreálin sekä erään ulkomaalaistyylisen kosmetiikkakojun luona. Ostoksia tarttui mukaan jonkin verran, mutta niistä lisää myöhemmin!

Kokemuksena messut olivat aivan mahtava ja opettavainen tilaisuus. Ainakin sokerimassan käsittelyä tuli opittua sillä aikaisemmin en ole kyseistä raaka-ainetta hirveästi työstänyt. Olosuhteet tosin eivät olleet parhaat mahdolliset, sillä minkäänlaisia kylmäsäilytystiloja ei ollut ja messukeskuksen lämpötila teki sokerimassasta melkoisen pehmoista. Mutta toisaalta olosuhteet taas pakottivat käyttämään tietynlaista luovuutta onnistuneen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Viikonlopusta jäi siis käteen hyvä fiilis, roppakaupalla kokemusta sekä tietenkin ostokset joihin messutarjoukset houkuttelivat.

You Might Also Like

0 kommenttia