Kuulumisia kuluneelta viikolta

Niinkuin otsikkokin kertoo, tarkoituksenani olisi kertoa hieman kuulumisia kuluneelta viikolta. Ja kuten voitte arvata, suuri os...

IMG_7734 DSC_0039 IMG_7768 DSC_0063 IMG_7797 IMG_7783

Niinkuin otsikkokin kertoo, tarkoituksenani olisi kertoa hieman kuulumisia kuluneelta viikolta. Ja kuten voitte arvata, suuri osa ajasta on mennyt koulussa. Ollaan koko viikko harjoiteltu ahkerasti ensi viikolla koittavaa parikilpailua varten. Ilman ongelmia ei taaskaan selvitty, ja heti alkuviikosta jouduttiin laittamaan menua melko paljon uusiksi. Lopputulos oli kuitenkin hyvä ja annoksessa on maut kohdallaan. Nähtäväksi jää uppoaako annoksemme Venäläisiin tuomareihin, toivotaan parasta!

Eilen alkanut viikonloppu tuli taas hyvään saumaan ja pieni hölläily tuli tarpeeseen. Tultiin eilen taas Nikon kanssa Raussilaan paljuilemaan ja käytiin hakemassa vielä eräs englantilainen ystävämmekin mukaan. Siinä olikin hänellä ihmettelemistä suomalaisen saunakulttuurin kanssa. Ja suostuttelustamme huolimatta hän ei kuitenkaan mennyt saunan jälkeen kierimään tuoreeseen lumihankeen, kumma juttu! Viikonloppu on mennyt eteenpäin ihanan rennosti ja omalla painollaan, ollaan syöty hyvin, juteltu ja pelattu korttia. 

Huomenna olisikin tarkoitus suunnata siskontytön synttäreille, laittelen luultavasti sieltä jotakin kuvia mikäli saan luvan julkaista. Jotenkin outoa mennä ensimmäistä kertaa omilleen muuttamisen jälkeen suvun kahvikekkereille omineen oman poikaystävän kanssa. Taidan olla päästäni vinksahtanut, mutta jotenkin kyseisestä asiasta tulee itsenäinen ja aikuinen olo niin tyhmältä kuin se kuulostaakin. Mutta nyt jätän tämän näpyttelyn tähän ja jatkan meidän vieraan viihdyttämistä, viettäkäähän oikein hauska viikonloppu!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. englantilainen ja suomalainen kirjoitetaan pienellä alkukirjaimell, muuten hyvä ;)

    VastaaPoista