LAST FEW DAYS

Viime päivinä olen.... ♥ Suunnitellut innoissani tulevia valmistujaisjuhlia ♥ Herkutellut terveellisillä smoothieilla ♥ Läpäissy...

DSC_0024 DSC_0002 DSC_0020 Viime päivinä olen....

Suunnitellut innoissani tulevia valmistujaisjuhlia
Herkutellut terveellisillä smoothieilla
Läpäissyt autokoulun teoriakokeen 
Ollut innoissani lyhenevistä kouluviikoista, kiitos ylityövapaat!
Palannut liikunnan pariin
Ollut innoissani tulevista jutuista, en malta odottaa!
Leiponut herkkuja äitienpäivän kunniaksi ja tietenkin myös käynyt juhlistamassa äitiä ja mummoa.
Katsonut tavallista enemmän sarjoja tietokoneelta. Tällä hetkellä kulutuksessa ovat ensisilmäyksellä, fitnesspäiväkirjat ja salkkarit. 

Tekemistä on riittänyt viimeaikoina, vaikka mitään normaalista arjesta poikkeavaa ei oikeastaan ole tapahtunut. Mutta nyt saa vihdoin huokaista helpotuksesta, sillä mulla ei enää ole koulua käytävänä lukuunottamatta muutamia hassuja atttoaineiden tunteja lukuunottamatta. Olo on ehkä jotenkin vähän sekava, ei sitä vaan jotenkin osaa vielä ymmärtää että 12 vuotta kestänyt opiskelu on nyt tältä erää ohi. En siis hakenut mihinkään kolmannen asteen kouluun, vaan siirryn suoraan valmistumisen jälkeen työelämään. Aika hassua..

Nyt vaan innolla odotan alkavaa kesää, valmistujaisjuhlia ja ajokorttia. Vielä olisi kuitenkin jonkun verran hommaa kahden jälkimmäisen asian kohdalla.. Valmistujaisjuhlat alkaa olla suhteellisen hyvällä mallilla, nyt vaan kauhulla odotetaan kuun loppua ja leipomisurakkaa. Ajokortin suoritus puolestaan on vähän pahemmin kesken, sillä ajotunteja on vielä suorittamatta vaikka millä mitalla. Ja mä kun niin toivoin että mulla olisi ollut kortti taskussa ennen kesää, mutta aina ei saa mitä haluaa. 

Nyt mä lähden viettämään ensimmäistä vapaapäivääni koulusta ja hoitamaan pakollisia asioita ennen illan työvuoroa. Ja huomenna aion nukkua pitkään ja aloittaa päivän ihanan rauhallisesti ja liikunnallisesti   Toivotan kaikille tasapuolisesti oikein hyvää alkanutta viikkoa, nauttikaahan tästä ihanasta keväästä!

You Might Also Like

0 kommenttia