RANDOMS FROM WEEKEND

Tässäpä teille pieni kuvatulva viikonlopulta! Viikonloppu meni melko vauhdikkaissa merkeissä ja suurimmaksi osaksi autossa istue...

2015-05-181 DSC_0114 DSC_0126 DSC_0110 DSC_0151 DSC_0130 DSC_0077 DSC_0147 2015-05-18

Tässäpä teille pieni kuvatulva viikonlopulta! Viikonloppu meni melko vauhdikkaissa merkeissä ja suurimmaksi osaksi autossa istuessa. Perjantaina nimittäin käytiin pyörähtämässä Lappeenrannassa ja lauantaina otettiin aamulla seitsemän jälkeen suunnaksi Rantasalmi. Kyllä muuten teki tiukkaa herätä lauantai-aamuna siinä kuuden aikaan! Ja ihan ongelmitta ei tälläkään kertaa reissusta selvitty, van tuli vähän mutkia matkaan ja muutoksia suunnitelmiin. Lopulta päädyttiinkin ajelemaan kuvissakin näkyvällä bussilla ympäri Haminaa. Ja kyllä muuten kerättiin katseita! Nukkumaan meno vähän venyi, mutta kyllä uni maistui pitkän päivän jälkeen.

Ja oonhan mä kerennyt viimepäivinä nauttimaan myös treeneistä. Ja kyllä on muuten lihakset kipeinä pitkän treenitauon jälkeen! Oonkin nyt yrittänyt kunnostautua kehonhuollon kanssa, se kun tuppaa yleensä jäämään aivan liian vähälle huomiolle arjessani. Ja sen kyllä sitten huomaa kun kroppa on notkea kuin näkkileipä ja tuntuu ettei raajat taivu mihinkään suuntaan.

Huhhuh, ensi viikolla koittaakin kauan odotettu päivä kun meikäläinen karistaa KSAO:n pölyt jaloistaan. Alkaa pikkuhiljaa kaikki juhlajärjestelyt jännittämään, mutta eiköhän niistäkin selvitä hengissä! Sitten voikin rauhassa koko kesän keskittyä työntekoon ja treenaamiseen. Ja treenistä puheenollen, mä taidan nyt lähteä salille uurastamaan!

You Might Also Like

0 kommenttia