SNEAK PEEK

Perjantaina koittaa vihdoinkin tärkeä päivä, jonka jälkeen on aika kääntää uusi sivu elämästä. Perjantaina saan vihdoin käteeni kolmen...

DSC_0025 DSC_0022

Perjantaina koittaa vihdoinkin tärkeä päivä, jonka jälkeen on aika kääntää uusi sivu elämästä. Perjantaina saan vihdoin käteeni kolmen vuoden uurastuksen jälkeen kokin paperit. Valmistelut lauantaisia juhlia varten alkaa olla hyvällä mallilla, ja kuvista näette vähän esimakua tulevasta viikonlopusta. Tarkoituksena olisi siis perjantaina käydä hakemassa tutkintotodistus ja lauantaina sitten laittaa kahvipöytä notkumaan toinen toistaan parempia herkkuja ja viettää aikaa läheisten kanssa kahvitellen. Alan olla aika innoissani, vaikka toisaalta vähän juhlien onnistuminen jännittää ja stressaa. Onhan tässä vielä leipomista ja siivoamista jäljellä vaikka kuinka!

Blogin puolelle palaan luultavasti viikonlopun jälkeen  valmistujaistunnelmien kera, mikäli autokoulu ja inssijännitys ei vie kaikkea aikaani ja energiaani. Kiinnostaisiko teitä muuten mahdollisesti reseptipostaus kesän juhliin sopivista kakuista? Niitä nimittäin tulee loppuviikosta väännettyä niin voisin ehkä samalla napsia kuvia ja laittaa reseptejä tänne bloginkin puolelle.

You Might Also Like

0 kommenttia