MITÄ SYÖN PÄIVÄSSÄ?

Minusta on mielenkiintoista seurata blogien ja sosisaalisen median välityksellä muiden ihmisten arkista elämää. Varsinkin ruokajuttuja...

Mitä syön Mitä syön päivässä Mitä syön päivässä

Minusta on mielenkiintoista seurata blogien ja sosisaalisen median välityksellä muiden ihmisten arkista elämää. Varsinkin ruokajuttuja on kiva lueskella, ja usein ruoka-aiheisista postauksista saan myös inspiraatiota omiinkin kokkailuihin. Myös itse tulee jonkin verran jaettua reseptejä. Viimeaikoina youtuben puolella on näkynyt jonkin verran uudenlaisia kurkistuksia ihmisten ruokailutottumuksiin - nimittäin katsauksia ihmisten jääkaappeihin tai päivän ruokailuihin. Itse ajattelin nyt jakaa teille hieman katsausta omiin päivän ruokailuihini. Ruoka-ajat mulla vaihtelee hyvin paljon päivän menojen mukaan, ja varsinkin työpäivinä tuli syötyä hieman eri tavalla. Toinen mikä tämän kyseisen päivän ruokailuissa on poikkeuksellista, on se että päivän molemmat lämpimät ruoat ovat olleet sattumalta kasvisruokapainotteisia. Mutta tässä olisi nyt yksi esimerkki siitä, miten omat ruokailuni ovat päivän aikana jakautuneet.



9.00 Aamupuuro höystettynä fastin pudding-jauheella, mansikoilla sekä lusikallisella raejuustoa. Kylkeen vielä vettä ja kuppi kahvia niin lähtee päivä käyntiin.


12.30 Parin tunnin pyörällä heitetyn valokuvausreissun jälkeen kulhollinen ihanan lämmintä kasvissosekeittoa, joka muuten maistuu aivan syksylle. Kaveriksi teen pari ruisleipää.


16.00 Pinaattimuussia, soijarouhebolognesea, höyrytettyä kukkakaalia sekä paistettuja kasviksia. Kaveriksi otan vielä vähän vihreää salaattia. Normaalisti söisin tässä välissä välipalaa, mutta koska olen lähdössä ratsastuskisoihin illaksi niin syön päiväruuan nyt ja välipalaa myöhemmin.

18.30 Ratsastuskisoissa välipalaksi kuppi kahvia ja itse leivottu minisämpylä.

21.30 Iltapalan aika. Tällä kertaa otan manteli-soijajugurttia ja paahdettua leipää. Jugurtti päätyi kaupassa ostoskoriin ihan kokeilumielessä, ja taitaakin jäädä vakiotuotteeksi siihen saakka kunnes vauva syntyy, se nimittäin helpotti närästystä!



You Might Also Like

0 kommenttia