DIY VAUVAJUTTUJA

Askartelu on minusta ihan mukavaa ajanvietettä, kunhan se pysyy helppona ja mukavana eikä ole liiallista näpertämistä. Sain yhteisty...

DIY: Baby Stuff DIY: Baby Stuff DIY: Baby Stuff

Askartelu on minusta ihan mukavaa ajanvietettä, kunhan se pysyy helppona ja mukavana eikä ole liiallista näpertämistä. Sain yhteistyön merkeissä pienen paketin Pikkumurulta, ja paketin sisällöstä valmistui helposti ja nopeasti tuttinauha sekä imetyskoru tälläisen vähän tumpelommankin askartelijan käsissä.


Pikkumurun valikoimista löytyy paljon erilaisia silikonihelmiä, nyörejä, turvalukkoja ja klipsejä sekä silikonihahmoja ja -riipuksia joista on helppo valmistaa juuri vaikkapa tuttinauhoja. Asiakaspalvelu oli mielestäni moitteetonta ja tilaus saapui perille todella nopeasti.

Itse valitsin sekä imetyskoruun että tuttinauhaan hempeän tyttömäisiä ja vaaleita sävyjä. Molemmat näistä olivat todella nopeita valmistaa, eikä tälläisen kärsimättömänkään askartelijan hermoja kiristänyt lainkaan! Tuttinauhasta tuli ehkä hieman turhan pitkän tuntuinen, mutta onneksi sitä on sitten helppo tarvittaessa hieman lyhentää.

Sain myös yhteistyön tiimoilta mahdollisuuden tarjota teille alennuskoodin Pikkumurun verkkokauppaan. Koodilla juttaeveliina saatte 10% alennuksen tilauksen loppusummasta. Koodi on voimassa 15.10 saakka.

Yhteistyössä Pikkumuru

You Might Also Like

0 kommenttia