POLAR A370

Mulla on ollut jo useamman vuoden ajan treeneissä käytössä sykemittari, jonka avulla olen saanut paljon tärkeää tietoa treeneistäni ja...

Polar A370 Polar A370 Polar A370

Mulla on ollut jo useamman vuoden ajan treeneissä käytössä sykemittari, jonka avulla olen saanut paljon tärkeää tietoa treeneistäni ja omasta kunnostani. Pari vuotta sitten aktiivisuusrannekkeiden yleistyttyä tuli myös hankittua sellainen kaveriksi päivittäisen aktiivisuuden seurantaan.
Viimeisen vuoden aikana kuitenkin hieman molempien laitteiden käyttö alkoi jäädä vähemmälle, sillä olihan se käytännössä hieman hankalaa kun treeneissä oli käytössä toinen laite ja loppu vuorokauden ranteessa heilui toinen laite. Sykevyö myös toisinaan kadotti sykkeen, ja sen löytyminen alkoi kestää aiempaa kauemmin eli selvästi ihan normaalia kulumista alkoi tapahtumaan.

Noin kuukausi sitten otin kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja palkitsin itseni ja liikunnan pariin palaamisen hankkimalla uuden sykemittarin. Pienen vertailun jälkeen päädyin valitsemaan Polar A370 fitnessmittarin, jossa yhdistyy kätevästi sykemittarin sekä aktiivisuusrannekkeen ominaisuudet. Suurin syy kyseisen mallin valintaan oli jatkuva sykemittaus ranteesta. Toki tulosten paikkaansa pitävyys hieman epäilyttää, varsinkin salitreeneissä kun puristus käsissä on kova. Mutta toisaalta, kuinka olennaista kuntosalitreenien osalta on sykealueista saatujen tulosten paikkansapitävyys?

Untitled Untitled Untitled
Laite mittaa sykettä ranteesta ympäri vuorokauden, ja antaa palautetta päivittäisestä aktiivisuudesta polar loopin tavoin. Laitteessa on myös Sleep Plus-toiminto, joka analysoi unesi pituutta sekä havaitsee mahdolliset katkokset unessasi. Kaikki laitteen aktiivisuudestasi antama palaute löytyy Polar Flow sovelluksesta, jossa pystyt myös helposti asettamaan tavoitteet päivittäiselle aktiivisuudelle sekä unelle. Laite käyttää matkapuhelimen GPS-signaalia, jolloin saat myös esimerkiksi juoksulenkeiltä tarkkaa tietoa matkasta, nopeudesta sekä reitistä. Kun laite on yhdistettynä puhelimeen, tulee siihen myös ilmoitukset uusista viesteistä sekä saapuvista puheluista.

Polar A370 toimii siis kokonaisvaltaisesti oman aktiivisuuden seurannan apurina, ja toiveideni mukaisesti yhdistää aktiivisuusrannekkeen sekä sykemittarin ominaisuudet. Sykkeen mittaus ranteesta on mukava ominaisuus, mutta laitteen saa myös yhdistettyä Polarin sykevyöhön niin halutessaan. Omaan käyttööni laite on siis varsin näppärä ja vastaa odotuksiani oikein hyvin.


You Might Also Like

0 kommenttia