SAIRAALAKASSIN SISÄLTÖ

Huomenna vierähtää käyntiin raskausviikko 38, mikä tarkoittaa sitä että sikiö on täysiaikainen ja saa nyt syntyä. Niimpä ajatteli...

Sairaalakassin sisältö Sairaalakassin sisältö Sairaalakassin sisältö Sairaalakassin sisältö Sairaalakassin sisältö

Huomenna vierähtää käyntiin raskausviikko 38, mikä tarkoittaa sitä että sikiö on täysiaikainen ja saa nyt syntyä. Niimpä ajattelin, että alkaisi olla aika miettiä mitä kaikkea sinne synnytyssairaalaan oikein kannattaisikaan pakata mukaan.

Toppahaalari  myssyineen on kyllä talvivauvalla varmaankin aika ehdoton, vaikka eihän sitä vielä tiedä minkälaiset kelit vauvan syntyessä on. Tämän takia mukaan lähtee myös ohuempi pörröhaalari ja fleeceviltti, joilla todennäköisesti pärjää mainiosti automatkan.

Turvakaukalo kotiutumista ajatellen.

Vauvalle vaatteita. Koksissa ilmeisesti on nykyään käytäntö, että vauvoja puetaan mahdollisimman vähän ja pidetään ihokontaktissa koko ajan. Tämän vuoksi pakkaan itse mukaan muutaman vaatekerran jotka ovat hieman eri kokoisia keskenään. Lisäksi pakkaan kassiin vielä varmuuden vuoksi pari harsoa. Vauvalle pakkasin mukaan lisäksi tutin, jonka antamisesta olen kyllä lukenut kaikenlaisia juttuja, mutta ajattelin ottaa sen kuitenkin varmuuden vuoksi mukaan.

Omat hygieniatarvikkeet on myös hyvä olla mukana. Shampoo, hoitoaine, hammasharja sekä -tahna, hiusharja, muutama hiuslenkki sekä deodorantti lähtee ainakin mukaan. Lisäksi otan mukaan myös muutamat liivinsuojukset, rintakumit, terveyssiteitä sekä tietenkin neuvolakortin.

Itselleni pakkasin mukaan mukavuussyistä pehmeät pörrösukat sekä aamutakin, sillä varsinkin mikäli saamme perhehuoneen niin olisi mukavaa olla mahdollisimman kotoisissa vaatteissa. Otin mukaan tietenkin myös muutamat alusvaatteet, sukat sekä imetysliivit ja mahdollisimman mukavat ja rennot vaatteet kotimatkaa varten.

Vähän herkkuja siltä varalta että synnytys venyy. Myös vesipullo lähtee ehdottomasti mukaan!

Lisäksi pakkasin mukaan myös puhelimen laturin, tabletin sekä kuulokkeet ajanvietteeksi.  Mikäli lähtöhetkellä muistan, otan mukaan myös kameran jotta saadaan pienokaisen ensihetket varmasti talteen.

Lisäksi perhehuonetta ajatellen täytyy mukaan varata myös varmuuden vuoksi M:lle vaihtovaatetta sekä hygieniatarvikkeet.

You Might Also Like

0 kommenttia