2014

Vuosi alkaa taas olla lopuillaan, joten jatketaan tätä perinteisten postausten sarjaa vuosikatsauksella. Kaikenlaista hauskaa ja vähemmän h...

Vuosi alkaa taas olla lopuillaan, joten jatketaan tätä perinteisten postausten sarjaa vuosikatsauksella. Kaikenlaista hauskaa ja vähemmän hauskaa on tähän vuoteen mahtunut, ja oli kiva selailla vuodentakaisista postauksista ajatuksiani vuodesta 2014. Aika nappiin osui. Downloads TAMMIKUU 
Vuodenvaihde meni taas ihan kivasti, ja tietysti perinteitä kunnioittaen tutulla porukalla Raussilassa. Tammikuussa vietinkin aika paljon aikaa Raussilassa. Noin niinkun yleisesti ottaen aika kului melko pitkälti koulussa ja salilla, Lisäksi mun päiviä väritti ihana pieni karvapallero, Jymy. Ja nyt alkuvuoden postauksia selaillessa tuntuu kuin kaikki vähätkin tapahtumat olisi tuoreessa muistissa, kuin tammikuusta olisi kulunut vain muutama päivä!
Downloads1
HELMIKUU
Helmikuussakin koitin ahkerasti treenailla, ja kokeilin muutamaan kertaan erilaisia terveellisiä, proteiinipitoisia leivonnaisiakin! Helmikuussa vieteltiin myös Japin synttäreitä kakkukahvien merkeissä, ja pitihän herraa käydä myös hieman ajeluttamassa! Helmikuussa pääsin myös ensimmäistä kertaa mukaan jonkinsortin blogiyhteistyöhön, ja kyseessä oli siis persoonallinen kalenteri. Ja ai vitsi mä tykkään tuosta punaisen sävystä mikä näissä hiuksissa paistaa tossa yhdessä kuvassa. Postailin myös yhteishaun lähestyessä omia kokemuksiani ja mielipiteitäni ravintola-alasta, ja kyseisen postauksen löydät TÄSTÄ. Into blogin suhteen oli huipussaan uuden tietokoneen myötä, mutta aika ja pimeys verotti osansa postailusta..
Downloads2 MAALISKUU
Helmikuussa löysin vihdoin apua mun kipeytyviin jalkoihin, nimittäin Zero point tuotteista. Ja tuoreessa muistissa on kyseisiin tuotteisiin liittyen myös heidän kuvakilpailun kärkisijakin, nimittäin en ole mikään hannu hanhi ja joskus jos jotain voitan niin se kyllä pysyy muistissa pitkään!  Blogissakin päästiin taas hieman pintaraapaisua syvemmälle kun kirjoitin pohdiskelujani asenteesta ja sen vaikutuksista ihan arkipäiväisiin asioihin. Maaliskuussa suoritin taas työssäoppimista, ja siitäkin jaksosta palasin koulun penkille uusien kokemusten ja runsaiden kehujen saattelemana. Odotin myös innolla kevättä.
Downloads3 HUHTIKUU
Huhtikuusta päälimmäisenä mielessä on omat synttärini, joita tulikin juhlittua hyvässä seurassa. Toinen ensimmäisenä mieleen tuleva asia tästä kuusta on silmätulehdus ja viikon kestänyt korkea kuume jota en muistele kamalan hyvillä mielin. Mutta siitäkin selvittiin! Huhtikuussa aloin myös järjestelemään N:n valmistujaisia ja pohdin hyvän blogin kriteereitä. Blogin postauksissa näkyy tämän kunu kohdalla muutamia videoita, sekä useita asukuvia. Usein mulla käykin niin että kevään tullessa innostun taas pukeutumaan uudenlaisiin vaatteisiin joita tänä keväänä olivat wedgetennarit ja peplumtopit joita tosin käytin jonkin verran jo edellisenä kesänä. Huhtikuussa vierailtiin myös koulun kanssa taitaja-finaaleissa Lahdessa, joihin olin itsekin pyrkimässä mutta tällä kertaa ei päästy ihan niin pitkälle.
Downloads4
TOUKOKUU
Toukokuun alussa palailin arkeen ja treeneihin sairasloman jälkeen. Odotin innolla kesää ja sen mukanaan tuomaa lomaa ja vapautta. Järjestelin myös edelleen Nikon valmistujaisia. Toukokuussa ei tapahtunut oikeastaan mitään erikoisempaa, joten blogissakaan ei juurikaan postauksia näkynyt. Toukokuun lopussa Niko valmistui vihdoin, ja valmistujaisia vietettiinkin ihan hyvällä porukalla kivoissa tunnelmissa.
Downloads5 KESÄKUU
Kesäkuu toi mukanaan työt ja muuttosuunnitelmat. Tosin ne muuttosuunnitelmat oli vielä todellatodella harkintavaiheessa. Kesäkuussa rakastin auringonlaskuja ja koitin etsiä jonkinmoisia rutiineja mun lomapäiviin. Olen todella rutiineja rakastava ihminen, joten musta tuntui että koko loma meinasi lipua ohi rutiinien puutteen takia. Mutta ehkä se on vähän se loman ideakin?  Stressi N:n valmistujaisten onnistumisesta oli ohi, ja hengissä selvittiin vaikka kaikki ei mennytkään ihan suunnitelmien mukaan.  Käytiin myös picnicillä Kymijoen rannassa ja vietettiin juhannusta Jämsässä. Oli ihan mukavaa vaihtaa hetkeksi maisemaa!
Downloads7 HEINÄKUU
Heinäkuussa koitti vihdoin kauan odotettu muutto, joka tapahtuikin sitten yllättävän lyhyellä varoitusajalla. Alle viikossa meillä taisi olla kamppeet kasassa ja tarpeelliset tavarat hankittuna. Olo oli epätodellinen. Heinäkuussa harjoiteltiinkin sitten omillaan asumista, ja muu aika menikin sitten töissä ja treenatessa. Koitin taas muistutella mieleeni arjen pienistä asioista nauttimista. Koetin nauttia viimeisistä lomaviikoista, vaikka en ikinä päässytkään heittämään talviturkkia...
Downloads8 ELOKUU
Elokuussa palasin koulunpenkille ja opettelin arkirutiineihin omassa kodissa. Elokuusa tuli urheiltua melkoisen paljon, sillä koulumatkat taitoin pyörällä.  Elokuussa postailut jäivät vähälle, sillä elokuun kuvailureissut ovat mitä todennäköisimmin laskettavissa yhden käden sormilla. Tästä voimme päätellä että kaikki aika meni uuden arjen opettelussa.
Downloads9 SYYSKUU
Syyskuussakin treenailut veivät ison osan ajasta, sillä koulumatkat taittuivat edelleenkin pääosin pyörällä. Kyllä siinä virkistyikin mieli kivasti kun pääsi heti aamusta reippailemaan! Ja sattuihan niitä muutamia läheltä piti-tilanteitakin urheilun parissa, mainittakoon esimerkiksi pieni törmäys auton kanssa koulumatkalla. Että pitääkin aina olla niin tapaturma-altis! Elokuussa pääsin myös hieman mukaan koulumme kansainväliseen ELOCASS-projektiin. Projektin tiimoilta oltiin Sonjan kanssa Repovedellä järjestämässä muonituksia, ja pääsin myös muutaman muun opiskelijan kanssa valmistamaan pienryhmissä ELOCASS-illallista. Kokemus oli mielenkiintoinen, ja kyllähän se ryhmien aikaansaannos eli illallinenkin oli ihan maistuva (:
Downloads10 LOKAKUU
Lokakuussa tuli vietettyä melkoisen paljon aikaa Raussilassa N:n vanhemmilla. Opettelin myös hieman pois aamuvirkun rutiineistani, sillä lokakuussa alkoi neljäviikkoinen anniskelun työssäoppimisjakso mikä tiesi yötöitä. Syyskuussa tuli myös shoppailtua jonkin verran. Saatiin myös meidän yhteiseen kotiin kauan odotettu huonekalu; uusi sohva. Edellinen olikin todella epämukava! Lokakuussa vietettiin myös Nikon synttäreitä ja käytiin ajelemassa avoautolla,eikä muuten edes paleltanut.
Downloads11 MARRASKUU
Marraskuu alkoi syysloman vietolla, ja se jos mikä tuli tarpeeseen! Tosin tänä vuonna syysloma oli mun kohdallani tavallista lyhyempi, sillä se jatkuu kevätlukukaudella muutaman päivän verran. Maraskuussa saatiin myös  nauttia ensimmäisestä lumisateesta, vaikkakin kaikenkaikkiaan lunta satoi ehkä sentin verran ja sekin suli heti pois. Pääsin myös esittelemään kakunkoristelutaitojani meidän maaseutu-messuille, ja se olikin ainutlaatuinen kokemus!  Aikaa tuli vietettyä myös kavereiden kanssa, ja tästä päälimmäisenä jäi mieleen paljuilta englantilaisen ystävämme kanssa. Tuli myös vietettyä pikkujouluja ja juhlittua siskontytön synttäreitä.  Marraskuussa koitti myös mun kauan odottama hetki; nimittäin kultainen kauha-parikilpailu Venäjällä. Vaikka lopullinen sijoitus ei hurraamisen arvoinen ollutkaan, oli tämäkin reissu kokemuksena todella antoisa.
Downloads12 JOULUKUU
Joulukuussa alkoi stressi kasaantua, ja harteilla painoi sekä kuluvan vuoden mukanaan tuoma väsymys sekä stressi tulevasta. Tästäkin selvittiin kunnon levolla, taisikin olla vain kaamosväsymys mikä kummitteli takaraivossa! Kaamosväsymystä kukistaessa opettelin taas iloitsemaan arjen pienistä iloista, ja kirjoittelinkin siitäkin aiheesta oman postauksensa. Väsymyksen keskellä odotin myös innolla joulua ja valmistelinkin innolla joulua omaan kotiimme.  Itse joulu sujuikin hauskoissa merkeissä, vaikkakaan ei aivan perinteisesti sillä sekä aattoilta että joulupäivä sujui kavereiden ympäröimänä. Joulukuu huipentuukin Jeren vierailuun ja uuteenvuoteen hyvässä seurassa, eli ei parempaa loppua voisi hyvä vuosi saada!

You Might Also Like

0 kommenttia