RELAXING

Joulu on nyt lusittu, ja seuraavana oliskin vuodossa uusivuosi! Pyhien välissä oonkin kerennyt jo sairastamaan sekä katsahtaaan ale...

DSC_0171 DSC_0220 DSC_0209 DSC_0201 DSC_0183 DSC_0262

Joulu on nyt lusittu, ja seuraavana oliskin vuodossa uusivuosi! Pyhien välissä oonkin kerennyt jo sairastamaan sekä katsahtaaan alennusmyynnit. Aleista ei tosin tarttunut mukaan muuta kuin jo jonkin aikaa ostoslistalla ollut the fault in our stars kirja, jonka toivon saavani luettua ennen Kanarian matkaa. Joulun aikana herkuttelin tyypillisten jouluherkkujen lisäksi myös kuvissa näkyvällä siiderillä, joka on ainakin mun mielestä tosi hyvää! Joten pakkohan sitä oli ostaa kun kaupassa pisti silmään.

Tällä hetkellä yritän kovasti palailla edes hetkeksi arkeen kaiken lomailun keskellä, nimittäin tänään on tullut sairastelun jälkeen treenailtua ja tehtyä ihan tavallisia juttuja kotona. Ja vaikka se ei ehkä teistä kuulosta kivalta, niin mun mielestä on ihan hauskaa rentoilla treenin jälken kotona kokkaillen ja pyykkiä pesten. Ja mikäs olisikaan mukavampi asu puuhailla arkiaskareita kuin joulupukin tuoma uusi yöpuku? En ehkä tiedä tällä hetkellä mukavampaa asua.

Ehkä mun täytyisi tehdä jotakin ton kirjan edistymisen suhteen, se kun ei taida lukea itse itseään. Sitten olisikin aika syödä jotain ja toivottaa tervetulleeksi ystävämme Jere joka saapuu taas viettämään uuttavuotta meidän kanssa! (:

You Might Also Like

0 kommenttia