JOULUISIA RENTOUTUMISHETKIÄ

Päivät vaan vilisee ohi ja tekemistä riittäisi vaikka muille jakaa. Ylläolevista kuvista voitte itse päätellä miksei mua tällä hetkellä ...

DSC_0083 DSC_0096 DSC_0074 Päivät vaan vilisee ohi ja tekemistä riittäisi vaikka muille jakaa. Ylläolevista kuvista voitte itse päätellä miksei mua tällä hetkellä juurikaan blogin parissa näy; kaikki vapaa-aika mikä ei mene velvollisuuksien hoitamiseen tai treenaamiseen, menee rentoutumiseen. Viime aikoina olo on ollut hieman väsynyt ja arki tuntunut jotenkin hieman ankealta ja raskaalta joten oonkin koittanut ottaa aikaa itselleni ja selättänyt väsymystä hitaasti mutta varmasti. Hyviksi keinoiksi olen todennut kotona rentoutumisen ja ihan vain laatuajan viettämisen oman itsensä kanssa. Esimerkiksi viimeviikonloppuna kävin nopeasti kiertelemässä kauppoja ja elokuvissa. Ja molemmat edellämainituista jutuista tein siis ihan yksin. Ja kotona rentoutuminen sujuu näin joulun lähestyessä parhaiten glögimuki kädessä, uusi aamutakki päällä ja joulunpunaiset pörrösukat jalassa! Vellotaanko siellä vielä kaamosväsymyksessä vai onko kyseinen peikko jo selätetty? Kuinka te rentoudutte kun arki tuntuu raskaalta? Onneksi arjen kuormittavuuskin on hyvin paljon omasta asenteesta kiinni, täytyy vaan opetella taas sitä positiivisuutta, pienistä asioista nauttimista ja hetkessä elämistä. Ja uskon että  viimeistään pian koittava joululoma palauttaa energiatasot ja mielen kohdilleen!
Väsymyksestä aasinsiltaa pitkin kiireeseen; tälläkin hetkellä mulla on tunti tehokasta aikaa työstää blogia ja koulujuttuja, saas nähdä paljonko saan niiden koulujuttujen parissa aikaiseksi tässä ajassa. Pian onkin sitten lähdettävä työssäoppimispaikkaa kohti, tällä kertaa kulkupelinääni polkupyörä mikä ei ehkä ole näille loskakeleille kaikista paras vaihtoehto mutta minkäs teet kun bussit ei kulje ja muut kyyditykset on niin epävarmoja että todennnäköisesti joutuisin kävelemään kotiin. Voi kumpa saataisiin kunnon valkoinen joulu pienine paukkupakkasineen!

You Might Also Like

0 kommenttia