UUSI VUOSI UUDET KUJEET

Nyt on taas vuosi vaihtunut, ja onkin taas hyvä aika pohtia vähän omia tavoitteita ja ajatuksia seuraavasta vuodesta. Vuosi vaihtui kuo...

aaaaa raketti2
Nyt on taas vuosi vaihtunut, ja onkin taas hyvä aika pohtia vähän omia tavoitteita ja ajatuksia seuraavasta vuodesta. Vuosi vaihtui kuoharia siemaillen ja kavereiden seurasta nauttien, ei siis mitään valittamista senkään asian suhteen. Tää vuosi oli suhteellisen tasainen, eikä muita mun maailmaa mullistavia muutoksia tapahtunut kuin omilleen muutto. Ensi vuosi tuokin tullessaan jos jonkinlaista muutosta tämänhetkiseen elämääni. Edessä olisi 10. päivä starttaava neliviikkoinen työssäoppimisjakso Kanariansaarilla. Muita ensi vuotta mullistavia juttuja on neljän päivän päästä starttaava yksinolo, kun tuo parempi puolisko vaihtaa armeijan vihreisiin. Myös valmistuminen on yksi juttu mitä ensi keväältä odotan, ja sen jälkeen alkaakin taas töiden painaminen! 

Ensi vuonna aion keskittyä omaan fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin entistä enemmän, koska varsinkin alkuvuosi tulee olemaan varmastikin melkoisen raskas. Mutta kaikesta selvitään, ja omalla asenteella voi siihenkin asiaan vaikuttaa melkoisen paljon! Aionkin vähän omalla asenteellani tasoitella tietä etukäteen. Aion myös tehdä asioita hetken mielijohteesta jos siltä tuntuu, tosin tämä taitaa olla mulle melkoinen ikuisuustavoite koska olen kova stressaamaan ja tuppaan suunnittelemaan kaikki asiat tarkasti etukäteen. Mutta toisinaan kyllä tekee hyvää vähän höllätä otetta ja antaa asioiden sujua ihan omalla painollaan.

Aion myös panostaa kaverisuhteisiin, sillä koulun loppumisen jälkeen on varmasti omituista kun ei nääkkään koulukavereita joka päivä. Ja koska olen todella laiska yhteydenpitäjä, niin tää on ehdottomasti sellanen juttu missä mun pitää parantaa! 

Minkälaisia ajatuksia teillä on juuri vaihtuneesta vuodesta? Teittekö uudenvuodenlupauksia vai suunnittelitteko hiljaa mielessänne omia tavoitteitanne tulevalle vuodelle?

You Might Also Like

0 kommenttia