EKA VIIKKO PULKASSA

Ensimmäinen viikko työssäoppimisesta San Agustuníssa olisi nyt pulkassa. Työvuorot meni yhdessä hujauksessa ohi, ja töissä oli k...

DSC_0226 DSC_0220 2015-01-181 DSC_0291 IMG_4719 DSC_0268 Hiljattain päivitetty6 DSC_0277

Ensimmäinen viikko työssäoppimisesta San Agustuníssa olisi nyt pulkassa. Työvuorot meni yhdessä hujauksessa ohi, ja töissä oli kuin olikin ihan kivaa. Päästiin heti ensimmäisestä päivästä alkaen kokoamaan annoksia. Lisäksi teimme paljon esivalmistelutehtäviä. Väärinymmärryksiltä puolin jos toisin ei vältytty, mutta kyllä se yhteisymmärrys alkoi pikkuhiljaa löytyä. Kuluneen viikon aikana oon nukkunut pitkään, uiskennellut ulkoaltaalla ja spassa, treenannut ja ottanut jopa muutaman kerran aurinkoakin. Säät tosin ei vieläkään oo ihan mulle mieleiset sillä useimpina päivinä on melkoisen pilvistä ja tuulista. Mutta mikä tärkeintä, oon nauttinut ajasta täällä ja meillä on ollut varsin mukavaa. Ainakin iltaisin työvuoron jälkeen ollaan väsyneenä naurettu mahat kippurassa muunmuassa salkkarijaksoille.. Ihan täysin ongelmitta en ole selvinnyt tätäkään viikkoa; harjottelijoille tarkoitettu pyykinpesukone on rikki ja leikkasin eilisessä työvuorossa ilmeisesti melkoisen syvän haavan sormeeni. Mutta kyllä tää tästä!

Tänään koitti taas vapaapäivien aika, ja Jonnakin matkusti toiselta hotellilta liki 30km päästä meitä moikkaamaan. Päättettiin käydä taas läheisellä rannalla valokuvaamassa ja kierreltiin me myös taas vähän paikallisessa turisteille suunnatussa ostoskeskuksessa. Päästiimpä myös yhteiskuviin ei niin miellyttävien paikallisten "herrasmiesten" kanssa... Maisteltiin myös ruokaa siitä mainitsemastani kiinalaisesta buffetista, ja ai että oli hyvää!

Huomenna olisi tiedossa shoppailureissu hieman kauempana sijaitsevaan Atlantico-nimiseen ostoskeskukseen. Saas nähdä joutuuko kolmen viikon päästä maksamaan matkaulun liikakiloista, se nimittäin painoi jo 18kg tullessa..  Nyt mä taidan painua pehkuihin että jaksan aamulla herätä aamupalalle ja treenaamaan ennen shoppailureissua. Buenas noches!

You Might Also Like

0 kommenttia