CHILLING

Tämä viikko pyörähtikin käyntiin yllättävän nopeasti, ja edessä odotti paluu arkeen joka tosin ei olekkaan enää sitä tuttua ja turva...

DSC_0400 DSC_0387 DSC_0405 DSC_0406 DSC_0392 DSC_0399
Tämä viikko pyörähtikin käyntiin yllättävän nopeasti, ja edessä odotti paluu arkeen joka tosin ei olekkaan enää sitä tuttua ja turvallista mihin olen tottunut. Olen siis hengaillut koko viikon yksin omassa yksinäisyydessäni, ja oikeastaan tämä onkin ihan kivaa vaihtelua ja melkoisen rentouttavaa ainakin toistaiseksi. Olenkin hemmotellut itseäni pienellä jalkahoidolla ja muutamalla uudella jutulla. Pyöräilin nimittäin loppiaisen kunniaksi veturiin ja ostin itselleni kauan haaveilemani uudet lenkkikengät jotka ovat varmastikin varsin hyödylliset Kanarialla. Ja kerrankin mukaan tarttui myös jotakin urheiluun liittymätöntä; nimittäin hieman revityt farkut ja todella miellyttävää kangasta oleva hieman jakkutyylinen paita, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Ja näiden kahden yhteishinta ei päätä huimannut, nimittäin loppusumma ylitti juuri ja juuri 20€.

 Loppuviikon vietänkin kotona, ja täytyisi hieman järjestellä asioita Kanarianmatkaa varten. Lähtö tosiaan olisi lauantaina, ja mielessä kummitteleekin jos jonkinmoiset kauhuskenaariot kotiin unohtuneesta passista tai jostakin muusta matkantekoa häiritsevästä jutusta. Olen aloittanut pikkuhiljaa valmistautumisen pyykkäämällä vaatteita ja miettimällä että mitä mukaan oikein tulisi ottaa. Pakkaamista ei yhtään helpota se, että kyseessä on mun ensimmäinen 'kunnon' ulkomaanmatka, joka kaikenlisäksi kestää peräti neljä viikkoa. No, ehkä mä selviän tästä pakkausrumbasta ehjin nahoin, ja ainakin toivon mukaan pääsen ehjänä perille Puerto Ricoon! En osaa vielä sanoa kuinka blogin käy matkan aikana, koska varmaa tietoa internetyhteyden olemassaolosta ei ole. Mutta kuvia ja mitäluultavammin myös videota aion siellä ottaa, joten saatte matkakuulumisia viimeistaan sitten kun olen turvallisesti takaisin Suomessa!

You Might Also Like

0 kommenttia