HOLA!

Hola! Vapaapäivät on nyt tältä erää lusittu, ja tunnin päästä koittaisi ensimmäinen työvuoro täällä. Pientä jännitystä on ehkä i...

DSC_0167 DSC_0218 DSC_0202 DSC_0209 DSC_0215 DSC_0212 DSC_0189 DSC_0162 DSC_0214
Hola! Vapaapäivät on nyt tältä erää lusittu, ja tunnin päästä koittaisi ensimmäinen työvuoro täällä. Pientä jännitystä on ehkä ilmassa, saas nähdä mitä tuleman pitää! Tällä hetkellä makaan tyytyväisenä sängylläni päiväunien jälkeen kipeät rakot jaloissani. Eilen tosiaan suunnattiin Playa Del Inglesiin ja Yumbo centrum-ostoskeskukseen. Matkaa kyseiseen paikkaan on vajaat viisi kilometriä, mutta meillä tuli pieniä mutkia matkaan sillä eksyttiin puolessa välissä matkaa hieman reitiltä. Ja ei tosiaan ollut paras mahdollinen idea laittaa kävelyreissulle jalkaan balleriinoja. Kyseisestä älynväläyksestä seurasi mustat jalkapohjat ja paljon kenkiä tyrkyttäviä kauppiaita. Kyllähän mä lopulta kengät ostinkin ettei ihan koko päivää tarvinnut tallustaa ilman. Muita ostoksia ei sitten tullutkaan tehtyä, vaikka kauppoja tulikin kierrettyä todella paljon! Nähtiin parhaaksi vaihtoehdoksi tulla taksilla takaisin hotellille, ja se lysti ei kustantanut edes viittä euroa, ihan hullua.

Illalla meinasi väsymys iskeä jo laittoman aikaisin, joten käytiin vielä pienellä iltakävelyllä läheisessä ostoskeskuksessa. Löydettiin myös ensimmäistä kertaa paikan alin kerros, joka oli todella tunnelmallinen ja täynnä ravintoloita! Täytyy kyllä joku päivä käydä tutustumassa ravintoloihin tarkemmin, ja ainakin kiinalainen buffetti houkutteli mua suuresti 6,60€ hinnallaan. 

Kuvia on tullut räpsittyä todella paljon, ja olen myöskin kuvannut muutamia videoklippejä joista kokoan jonkinmoisen videon jossakin välissä.  Joten älkää jooko kyllästykö tähän kuvien paljouteen seuraavan neljän viikon aikana! Ja voi olla että innostus kuvaamiseenkin laantuu kohta kun kaikki lähiseuduilla alkaa olla jo nähtyä ja kuvattua. Mutta nyt mä alan valmistautumaan ensimmäiseen työvuoroon, toivottakaa mulle onnea!

You Might Also Like

1 kommenttia