NOT SO LAZY FRIDAY

Tänään on alkuperäisistä suunnitelmista poiketen juostu taas pää kolmantena jalkana joka paikassa! Ensin ajattelin suunnata suoraan ko...

DSC_0127 2015-04-241 DSC_0103 2015-04-24
Tänään on alkuperäisistä suunnitelmista poiketen juostu taas pää kolmantena jalkana joka paikassa! Ensin ajattelin suunnata suoraan kolmen tunnin koulupäivän jälkeen kotiin lepäämään kurkkukipuni kanssa jotta jaksan painaa taas koko viikonlopun, mutta kummasti löytyikin taas tekemistä ihan koko päivälle!


Kahvia on tullut juotua tänään monen monta kuppia monessa eri paikassa, ja käytiinhän me vihdoinkin myös kauan suunnitelmissa olleella lounaalla Cafe Galeriessa jonne Niko oli voittanut ilmaiset lounaat. Ja voin kyllä suositella paikkaa, oli tosi mukava ja tunnelmallinen paikka ja palvelukin oli kohdallaan! Onhan tässä keretty Raussilassakin pyörähtää ja suunniteltu myös jonkin verran tulevia menoja. Ja ei sovi unohtaa tulevan valokuvauskeikan suunnittelua, toivotaan että kaikki menee putkeen!

Mutta pääsinhän mä vihdoin ja viimein ilta yhdeksän aikaan siihen alkuperäiseen suunnitelmaankin; sillä koko loppuillan aion pyhittää löhöilylle! Voi tosin olla että painun jo hyvissä ajoin ennen puoltayötä nukkumaan, sillä silmäluomet alkaa jo painamaan melkoisen paljon. Mikä olisikaan parempaa kuin rauhassa vietetty koti-ilta paremman puoliskon kanssa!

Ensi viikkokin on touhun täyteinen; on koulua, töitä, autokoulua ja toivon myös todella pääseväni palaamaan taas treenien pariin, sillä motivaatiota tällä hetkellä riittää vaikka muille jakaa! Ja täytyisihän sitä varmaan jossakin välissä myös hoitaa kotia ja suunnitella ehkä myös pikkuhiljaa tulevia valmistujaisiakin, hui! Viikonloppu koittaakin onneksi hyvissä ajoin, ja olen toisaalta iloinen että mulla on vapaata! Pääsempähän moikkailemaan kavereita ja parantamaan maailmaa. Mutta vielä olisi muutama päivä painettavana ja liuta asioita hoidettavana ennen kunnon hölläilyhetkeä, joten ei auta jäädä tuleen makaamaan. Viettäkäähän kaikki oikein mukava ja rentouttava viikonloppu!


You Might Also Like

0 kommenttia