RANDOM FEELINGS

Edellisestä postauksesta on taas kerennyt kulua useampi päivä ennen kuin olen ehtinyt kissaa sanoa. Aika on hurahtanut ohi ihan siivil...

Uusi kansio1 DSC_0018 DSC_0021 Uusi kansio3 DSC_0152
Edellisestä postauksesta on taas kerennyt kulua useampi päivä ennen kuin olen ehtinyt kissaa sanoa. Aika on hurahtanut ohi ihan siivillä, sillä tekemistä on riittänyt niin koulun, töiden kuin treenienkin saralla. Kaiken kiireen keskellä jaksaminen on meinannut olla kortilla, mutta onneksi olen kuitenkin osannut ottaa asian huomioon ja muistanut myös levätä ja tehdä asioita joista nautin.


Viikonloppukin hurahti hetkessä ohi, sillä se tuli vietettyä töissä ja Nikon kanssa. Pääsinhän mä sunnuntaina myös rentoutumaan oikein kunnolla, sillä ensin nukuin pitkään ja sen jälkeen lähdettiin viettämään päivää Raussilaan. Käytiin ulkona syömässä, hengailtiin Jaakolla ja saunottiin pitkästä aikaa poikien kanssa! Oli kyllä melkoisen mukava viikonloppu, ja kyllä jaksoi taas startata uuden viikon!

Uusi viikko ja uudet kujeet, tosin kiirettä pitää tälläkin viikolla. Siitä pitää huolen koulu, autokoulu ja treenit. Olenkin kyllä hoitanut asioita parhaani Eilisen myöhäisen herätyksen ja Nikon pidennetyn viikonlopun takia tosin tuntuu kuin arki olisi alkanut vasta tänään, mutta en pistä vastaan! Tuntuupahan viikko lyhyemmältä. Mutta nyt kuitenkin aion laittaa tietokoneen syrjään tältä illalta ja rentoutua ennen nukkumaanmenoa. Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!




You Might Also Like

0 kommenttia