PLAYING AROUND

Pääsiäisen muutaman päivän irtiotto alkaa olla loppusuoralla, ja olo alkaakin olla melko rentoutunut j ja mieli valmiina palaamaan ru...

DSC_0566 DSC_0605 DSC_0526 DSC_0524

Pääsiäisen muutaman päivän irtiotto alkaa olla loppusuoralla, ja olo alkaakin olla melko rentoutunut j ja mieli valmiina palaamaan rutiineihin! Eilen sain siskonpoikani kylään pääsiäistä viettämään, ja kyllähän ne pääsiäismunat ja niistä kuoriutuvat yllätykset näyttivät olevan pienelle veijarille aika tärkeitä.




Tänään lähdettiin nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta. Suunnattiin paikallisen alakoulun pihalle ja Timi olikin ihan innoissaan päästessään keinumaan ja kiipeilemään! Ja minä tietysti juoksin kameran kanssa perässä. Pitkän ulkoilutuokiomme päätyttyä suuntasimme takaisin kotiini, ja lähes välittömästi kun suljin ulko-oven perässäni niin ihana kevätaurinko alkoi paistamaan. Niin mun tuuria! Mutta ei annettu asian häiritä, ihan mukavaa meillä oli ilman auringonpaistettakin. Mikään lämmin ilma ei kyllä ulkona ollut auringonpaisteestakaan huolimatta!

Tällä hetkellä istuskelen tyytyväisenä äidin tietokoneen ääressä kahvikupin kera muiden ottaessa päiväunia ruuan päälle. Täytyy varmaan itsekkin turvautua tänään päiväuniin että jaksaa valvoa aamun pikkutunneille asti työn parissa. Ja huomenna alkaakin taas uusi viikko, vaikka tällä hetkellä tekisi kyllä mieli skipata kaikki arkipäivät ja hypätä suoraan viikonloppuun kun Niko on tulossa taas kotiin viikonlopuksi.

You Might Also Like

0 kommenttia