TIP FOR DELICIOUS SNACK

Tässä teille oiva vinkki maanantain herkkunälän selätykseen! Itse bongasin tämän joskus parisen vuotta sitten jostakin internetin ihmee...

DSC_0001 DSC_0003
Tässä teille oiva vinkki maanantain herkkunälän selätykseen! Itse bongasin tämän joskus parisen vuotta sitten jostakin internetin ihmeellisestä maailmasta, ja sittemmin olen törmännyt siihen useastikin esimerkiksi hyvinvointiblogeissa. Harvemmin tulee näitä nykyään syötyä, koska kotona ollessa ei yleensä edes tee mieli mitään herkkuja kun niitä ei tule lähes koskaan kotiin ostettuakaan.


Eilen illalla päätin pitkästä aikaa napata välipalaksi pari banaanilla ja maapähkinävoilla höystettyä riisikakkua ennen töihin lähtöä. Maapähkinävoin kanssa kannattaa vaan olla tarkkana, koska useimmat niistä sisältää todella paljon sokeria ja suolaa. Ja tietysti lienee itsestään selvää että ihan ehtaa pähkinävoitakaan ei kannata lusikkatolkulla mättää sillä vaikkei siellä niitä ylimääräisiä sokereita olekkaan niin pähkinäthän ovat tunnetusti pelkkää rasvaa joten niin on tämäkin herkku. Mutta suosittelen kokeilemaan joskus, tämä herkku nimittäin vie taatusti kielen mennessään!

You Might Also Like

0 kommenttia