Eilen illalla päätin pitkästä aikaa napata välipalaksi pari banaanilla ja maapähkinävoilla höystettyä riisikakkua ennen töihin lähtöä. Maapähkinävoin kanssa kannattaa vaan olla tarkkana, koska useimmat niistä sisältää todella paljon sokeria ja suolaa. Ja tietysti lienee itsestään selvää että ihan ehtaa pähkinävoitakaan ei kannata lusikkatolkulla mättää sillä vaikkei siellä niitä ylimääräisiä sokereita olekkaan niin pähkinäthän ovat tunnetusti pelkkää rasvaa joten niin on tämäkin herkku. Mutta suosittelen kokeilemaan joskus, tämä herkku nimittäin vie taatusti kielen mennessään!
Eilen illalla päätin pitkästä aikaa napata välipalaksi pari banaanilla ja maapähkinävoilla höystettyä riisikakkua ennen töihin lähtöä. Maapähkinävoin kanssa kannattaa vaan olla tarkkana, koska useimmat niistä sisältää todella paljon sokeria ja suolaa. Ja tietysti lienee itsestään selvää että ihan ehtaa pähkinävoitakaan ei kannata lusikkatolkulla mättää sillä vaikkei siellä niitä ylimääräisiä sokereita olekkaan niin pähkinäthän ovat tunnetusti pelkkää rasvaa joten niin on tämäkin herkku. Mutta suosittelen kokeilemaan joskus, tämä herkku nimittäin vie taatusti kielen mennessään!
0 kommenttia