SICK

Juuri kun pääsi iloitsemaan siitä että ihana kevät on täällä, treenit kulkee ja kouluakaan ei ole enää paljoa jäljellä niin sieltä se ...

DSC_0156 DSC_0157

Juuri kun pääsi iloitsemaan siitä että ihana kevät on täällä, treenit kulkee ja kouluakaan ei ole enää paljoa jäljellä niin sieltä se taas iski. Flunssa nimittäin. Eilinen meni sängyn pohjalla kurkkukivun ja lämmön kanssa, tänään onneksi jäljellä on enää pientä kurkkukipua ja väsymystä. Eli ehkä mä taas pian olen entistä ehommassa kunnossa!


Täytyy nyt vaan kerrankin muistaa ottaa ihan rauhassa kunnes on täysin terveenä, sillä malttamattomana ihmisenä usein tulee tehtyä se virhe että liikkelle lähdetään liian aikaisin ja sitten ollaankin taas lähtöpisteessä eli sängyn pohjalla. Hieman kyllä harmittaa sairastella juuri nyt kun kevät on parhaimmillaan ja säät suosii! Ja tekemistäkin kyllä riittäisi roppakaupalla, mutta parempi nyt vaan malttaa ja hidastaa vähän tahtia. Mutta nauttikaahan kaikki täysin siemauksin alkaneesta viikosta, ja muistakaa ottaa ilo irti ihanista kevätpäivistä! :)

You Might Also Like

0 kommenttia