CHRISTMAS TAG

  Tällä kertaa ajattelin vastata muutamaan jouluun liittyvään kysymykseen christmas tagin muodossa. Näitä näkee yleensä enemmän youtub...

Christmas tag Christmas tag Christmas tag Christmas tag 
Tällä kertaa ajattelin vastata muutamaan jouluun liittyvään kysymykseen christmas tagin muodossa. Näitä näkee yleensä enemmän youtuben puolella, mutta päätin nyt tuoda tämän blogin puolelle! Minkälaisia jouluisia perinteitä teillä on? Ja mitä joulu sinulle merkitsee?

1. Mitä joulu merkitsee sinulle? 
Kiireettömyyttä ja läheisten kanssa yhdessä oloa. Toki myös hyvää, perinteistä jouluruokaa ja sopivasti herkkuja.
2. Onko sinusta mukavempaa antaa vai saada lahjoja? 
Ehdottomasti antaa! On aivan ihanaa nähdä se ilahtunut ilme toisen kasvoilla kun on osannut hankkia hyvän lahjan. Ja onhan se lahjojen paketointikin mukavaa!
3. Mikä on sinun suosikki joululaulu? 
Hmm.. Jos pitä nimetä vain yksi, niin ehdottomasti Tulkoon joulu Suvi Teräsniskan esittämänä. Muutenkin koko Suvi Teräsniskan Tulkoon Joulu albumi kolahtaa ja kovaa. 

4. Missä vietät mieluiten joulunpyhät? 
Vielä muutama vuosi sitten tuli joulua vietettyä muualla kuin kotona, mutta nyt kyllä täytyy ehdottomasti vastata että mieluiten pyhät tulee vietettyä kotona. Toki perinteiset kyläilyt mummon luona täytyy ainakin hoitaa, se kuuluu ehdottomasti jouluun.

5. Oikea vai tekokuusi? 
Tekokuusi. M on todella allerginen, joten meille ei sen vuoksi voi aitoa kuusta sisälle tuoda. Muutenkin kallistun enemmän tekokuusen puoleen, sillä sen voi laittaa esille jo todella ajoissa eikä siitä tule samanlaista sotkua kuin aidosta. 

6. Kaikkien aikojen suosikki jouluherkku? 
Tämä on paha.. Joulun alla ehkä eniten perinteisistä jouluherkuista kuluu sokeroimatonta glögiä. Jouluaattona joulupöydän herkuista ehdottomat suosikit on perunalaatikko sekä graavilohi. Jälkiruuista maistuu juustot sekä suklaa.

7. Millainen lahjojen paketoija olet? 
Rakastan lahjojen paketointia! Tänä vuonna ensimmäistä kertaa päätin kunnolla panostaa lahjojen ulkonäköön ja meillä onkin perinteiseen ruskeaan paperiin sekä samansävyiseen tähtipaperiin paketoituja lahjoja juuttinarulla sekä erilaisilla satiininauhoilla somistettuna. 

8. Jos saisit valita vaan yhden ihmisen kenelle antaisit joululahjan niin kuka se olisi? 
Tänä jouluna se olisi vielä M, sillä vauva on niin pieni ettei lahjoista vielä ymmärrä mitään.

9. Oletko saanut joskus jotain outoja lahjoja? 
Hmm, empä kai oikeastaan?
10. Mitä sinulla on jouluaattona/joulunpyhinä lasissa? Entä lautasella? 
Lasissa vettä, glögiä tai punaviiniä. Lautasella perunalaatikkoa ja graavilohta.

11. Mitä värejä suosit jouluna? 
Kyllä se punainen vaan on joulun väri, siitä ei pääse yli eikä ympäri!
12. Onko olemassa jotain jouluperinteitä mistä et pidä tai mitä haluat vaan skipata? 
Varsinkin pienempänä jouluaaton inhokkihomma oli perinteinen joulurauhan julistuksen katsominen mummon luona sekä hautausmaalla käyminen. Eipä kyllä kumpaakaan tule nykypäivänäkään vielä tehtyä.
13. Joulun lempituoksu?
Minusta ehdottomia jouluun kuuluvia tuoksuja on mausteet, kuten vaikkapa kaneli. 


You Might Also Like

0 kommenttia