HÄÄKAKKU INSPIRAATIO

Itsekin erilaisien kakkujen väkertämisestä nauttivana pidän häämenussa tärkeässä osassa hääkakkua. Perinteiset mansikka-kermakakut hää...

Hääkakku

Itsekin erilaisien kakkujen väkertämisestä nauttivana pidän häämenussa tärkeässä osassa hääkakkua. Perinteiset mansikka-kermakakut hääkakkuna eivät meikäläistä oikein nappaa, vaikka varmasti niillekkin löytyy oma kannattajakuntansta. Itse kuulun siihen ryhmään joka liputtaa hieman erikoisempien kakkujen puolesta.


Olen jo vuosia sitten päättänyt, että sitten kun joskus menen naimisiin niin hääkakuksi on saatava sokerimassakuorrutteinen kerroskakku. Mielipide on pysynyt lähestulkoon samana tähän päivään saakka. Ihan viime viikkoina pinterestin ihmeellistä maailmaa selatessani olen kyllä ihastunut myös osittain pursotettuihin kerroskakkuihin ja näillä näkymin jotain sen tyylistä on meillekkin tulossa hääkakuksi. Hääkakun koristepuoli on vielä hyvin auki. Laittaakko kakun päälle keikkumaan jonkinsortin mr&mrs tekstikoriste vai kukkia? Pursotettu kakku on kyllä jo itsessäänkin sen verran näyttävä että liikaa koristeita en halua kakkuun laittaa. Perinteinen muovinen hääparikoriste on ainakin ehdoton nounou.


Toisaalta myös kakkubuffa kuulostaisi ihanan herkulliselta vaihtoehdolta, mutta sellaista ei meidän häihin ole kuitenkaan tulossa. Ensinnäkin, yksi selkeä hääkakku näyttää kahvipöydässä siistimmältä usean erilaisen kakun sijaan. Lisäksi kakkubuffan toteutuspuoli on ehkä hieman haastavampi, paljonko varata mitäkin kakkua jotta kaikki saavat maistaa itselleen mieluisia vaihtoehtoja.

Hääkakun kaveriksi meille tulee todennäköisesti ainakin jonkin sortin pikkuleipiä. Sen lisäksi ajatuksena olisi toteuttaa karkkibuffet. Mitään älyttömän suurta valikoimaa erilaisia karkkeja tuskin tulee hankittua, eikä olla vielä oikein saatu minkäänlaista päätöstä aikaan karkkibuffetin "teemasta". Tuleeko tarjolle meidän suosikkikarkkeja, tietyn värisiä karkkeja tai vaikkapa pelkästään suklaata tai salmiakkia? Luulen kuitenkin että tullaan tekemään jonkinsortin kompromisseja tässäkin asiassa ja että lasipurkkeihin päätyy muutamia eri tyylisiä karkkeja "jokaiselle jotain" tyylillä.

You Might Also Like

0 kommenttia