MITÄ SAIN JOULULAHJAKSI?

Pikkumyyastioita. M kovasti pohti mitä hankkii minulle lahjaksi vartalovoiteen lisäksi, joten keksin sitten lisätoiveeksi pikkumyymukin....


Mitä sain joululahjaksi? Pikkumyyastioita. M kovasti pohti mitä hankkii minulle lahjaksi vartalovoiteen lisäksi, joten keksin sitten lisätoiveeksi pikkumyymukin. M olikin sitten hankkinut vielä sille kaveriksi kulhon ja lautasen. Lahjatoivelistalta löytyi myös kevättalvi-muumimuki, sen hankin itse itselleni lahjaksi heti joulun jälkeen.

Mitä sain joululahjaksi? Vartalovoidetta sekä suihkugeeliä. Doven vartalovoide oli ainoa "oikea" toiveeni.

Mitä sain joululahjaksi? Moccamaster. Tämän hankin minulle ja M:lle yhteiseksi lahjaksi. Edellinen moccamaster olikin jo varmaan kymmenen vuotta vanha, joten lämpölevykin oli sen mukaisessa kunnossa ja kahvi usein haaleaa tai jopa viileää. Nyt saadaan vihdoin taas kuumaa kahvia!

Mitä sain joululahjaksi? Finlaysonin satiinipussilakanat. Nämä hankin itse välipäivien alennusmyynneistä, mutta lasken ne joululahjaksi sillä hankin ne mummolta lahjaksi saamillani rahoilla.

Mitä sain joululahjaksi? Lisäksi sain Iittalan teema-astioita, nyt alkaa jo astiastoa olla aika hyvin kasassa. Loput puuttuvat osat laitetaankin sitten häälahjatoiveisiin! Kuvissa näkyvien astioiden lisäksi sain 6kpl eri kokoisia lautasia.

Mitä sain joululahjaksi? Äidiltä sain ihanan pakkauksen joka sisälsi Iittalan teema tarjoiluastian ja kaksi glögimukia.

Mitä sain joululahjaksi? M hankki minulle myös lahjaksi aivan ihanan jättisuuren ja pehmeän aamutakin. Tykkään varsinkin aamuisin kietoutua pehmoiseen aamutakkiin kun puuhastelen vauvan kanssa aamutoimia, ja aika usein aamutakki tulee heitettyä myös suihkun jälkeen päälle.

Mitä sain joululahjaksi? Lisäksi sain vielä aivan ihanan punaisen toppatakin 





You Might Also Like

0 kommenttia