MEIDÄN VAUVAKIRJA

Melko alkuvaiheessa raskautta aloin tutustumaan erilaisiin vauvakirjoihin, sillä oli sanomattakin selvää että tahdon tallettaa kaikki...

VAUVAKIRJA VAUVAKIRJA VAUVAKIRJA


Melko alkuvaiheessa raskautta aloin tutustumaan erilaisiin vauvakirjoihin, sillä oli sanomattakin selvää että tahdon tallettaa kaikki ihanat muistot ja valokuvat vauva-ajasta. Erityisesti valokuville toivoin olevan riittävästi tilaa, sillä niitä tulee napsittua todella paljon. Toivoin myös sivujen olevan mahdollisimman vähän kuvitettuja. Halusin mahdollisimman kattavan ja neutraalin sävyisen vauvakirjan, eikä sen vuoksi esimerkiksi räikeän keltainen tatu & patu vauvakirja tai Mauri Kunnaksen vaaleanpunainen tai -sininen kirja houkutellut.


Päädyin valitsemaan vauva-aikani vauvakirjan, joka on ihanan paksu ja neutraalin sävyinen. Kirjassa on kivoja sivuja ja siihen pääsee täyttämään myös hieman juttuja jo raskausajasta. Kuville on reilusti tilaa eikä sivuilla ole turhan huomiota herättävää kuvitusta. Kirjaan saa talletettua muistot esimerkiksi ensimmäisestä ateriasta, hampaista, uusista taidoista sekä ensimmäisiltä päiviltä synnytysosastolta.

Hintaa tällä vauvakirjalla on noin 30€, ja sen saat tilattua kätevästi vaikkapa täältä. Vauvakirjan hankinnan jälkeen löysin myös toisen aivan upean neutraalin vauvakirjan, ja mikäli olisin nyt vasta hankkimassa kirjaa niin tilaisin luultavasti sen. Kyseessä on siis raskauskeijun jälleenmyymä Suloinen tarina sinusta-kirja, jonka toinen painos näyttää olevan loppuunmyyty! Eli mikäli neutraalin sävyinen ja kaunis vauvakirja kiinnostaa, niin suosittelen katsastamaan nämä molemmat vaihtoehdot.

You Might Also Like

0 kommenttia