Kesäisiä kuvia

Kesä alkaa olla täällä, ainakin lämpömittarin lukemien perusteella. Eilen tarkeni jo kahdeksan maissa aamulla lenkkeillä shortsei...

DSC_0214
2014-05-20 DSC_0123 DSC_0111
Kesä alkaa olla täällä, ainakin lämpömittarin lukemien perusteella. Eilen tarkeni jo kahdeksan maissa aamulla lenkkeillä shortseissa kevyessä topissa, ihanaa! Kesähelteiden tulo tietää taas perinteisesti rentoja, kevyitä vaatteja, meikittömyyttä ja sotkunutturoita. Tänään vedin ensimmäistä kertaa  tänä vuonna  mun lemppari maksihameen päälle ja kaveriksi laitoin ihanan kamalan crop topin. Musta vähän tuntuu että tulen saamaan oudoksuvia katseita tän kanssa mutta minkäs teet.  En ole oikeen itsekkään varma että kehtaanko tän kanssa julkisille paikoille lähteä, mutta kohtahan se selviää kun olis tarkotus suunnata Veturiin viettämään laatuaikaa äidin kanssa. 
Mutta asiasta kukkaruukkuun, mun mielestä nää kuvat on jotenkin tosi kesäisiä vaikka onkin melko yksinkertaisia. Ja punainen huulipuna näyttää mun mielestä kesällä niin kivalta, piristää lookia kivasti ja antaa muuten luonnolliseen meikkiin jotain särmää. Mitäs tykkäätte?

Huomenna olis edessä viimenen koe toisen vuoden osalta ja sitten alkaakin jäljellä olevat koulupäivät olla laskettavissa yhden käden sormilla. En malta odottaa loman alkua! Nikon valmistujaisjuhlien järjestelyt on aloitettu vaikkakin jokseenkin etanavauhdilla. Saas nähdä iskeekö mulle taas viimehetken paniikki vai olenko kerrankin viisas ja teen valmistelut ajallaan.. 

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Haha jep, on tällä hetkellä tosi hyvä fiilis tästä bloggaamisesta! Vielä olis muutama päivä painettava ja sit pääseekin siirtymään koulusta töihin :D

    VastaaPoista