Marjacrumble

Valmistin eilen koulussa helppoa ja herkullista marjacrumblea, ja koska mulle kertyi ihan kivasti kuvia päivän varrella niin ajattelin j...

DSC_0084
Valmistin eilen koulussa helppoa ja herkullista marjacrumblea, ja koska mulle kertyi ihan kivasti kuvia päivän varrella niin ajattelin jakaa tän ohjeen teidän kanssa. Ohje on siis neljälle annokselle, mutta kuvissa olevat määrät on 25 annokseen. Ja crumbleseokseen tulevan luomutäysruokosokerin korvasin fariinisokerilla ja hyvin toimi resepti niinkin!

DSC_0045

Marjacrumble
4dl pakastemarjoja
3tl luomuruokosokeria
4rkl mantelijauhoja
0,5 appelsiinin mehu

2dl kaurahiutaleita
4rkl mantelirouhetta
4tl luomutäysruokosokeria
0,5tl kanelia
2rkl rypsiöljyä

DSC_0053 Y1. Yhdistä kulhossa sulatetut pakastemarjat, luomuruokosokeri, puolet mantelijauhoista sekä puolikkaan appelsiinin mehu. Jaa seos vuokiin. 

DSC_00522. Yhdistä kulhossa kaurahiutaleet, mantelirouhe, täysruokosokeri, kaneli, rypsiöljy ja loput mantelijauhoista.      Jaa crumble marjaseoksen päälle. DSC_00553. Nosta vuuat 200-asteiseen uuniin ja paista n. 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoamista.

DSC_0068 Itse tarjosin marjacrumblet vaniljavaahdon ja tyrnimoussen kanssa ja koristelin annokset sitruunamelissan lehdillä. Ihan kivat annokset sain mielestäni aikaan, ja opetusravintolan asiakkaiden palautteiden perusteella taisi olla makukin kohdallaan!

You Might Also Like

2 kommenttia