Rentoa viikonloppua

Tällä viikolla mua odotti siis vihdoinkin sairasloman jälkeen paluu arkeen, ja ette kuule uskokkaan kuinka hyvältä tuttuihin ja tur...


DSC_0395 DSC_0405 DSC_0396

Tällä viikolla mua odotti siis vihdoinkin sairasloman jälkeen paluu arkeen, ja ette kuule uskokkaan kuinka hyvältä tuttuihin ja turvallisiin rutiineihin palaaminen tuntui! Varsinkin treenit tuntui pienen tauon jälkeen todella hyvältä! Viikko meni hujahtaen ohi, vaikka ihan koko viikkoa ei tullutkaan kuljettua hymyssä suin. Tähän viikkoon on siis sisältänyt kaiken kivan lisäksi myös ikäviä yllätyksiä ja tunnemyrskyjä.  Niistä en kuitenkaan ala täällä avautumaan yhtään sen enempää koska on olemassa ihmisiä joilla on oikeitakin ongelmia joihin verrattuna mun ahdistuksen aiheuttajat on minimaalisen pieniä. 

Viikonloppu tuli siis todellakin tarpeeseen, ja oli ihana herätä tänään ilman minkäänlaista kiirettä ja nautiskella kuvassakin näkyvää makoisaa aamupalaa pretty little liarsin kera! Vielä paremman tästä aamusta olisi tosin saanut murun vapaapäivä, mikä harmillisesti peruuntui. Mitään kovin kummoista en oo saanut tänään(kään) aikaan, jollei pieniä kauneshoitolaleikkejä lasketa. Tehtiin siis tommoiset suklaa-savikasvonaamiot ja koska oltiin niin hehkeinä niin päätettiimpä vielä napsaista oikeen yhteiskuvakin todisteeksi! Ja kyllähän meidän oli tarkoitus pihaa siivota mutta sen asian suhteen edistys ei ollut kovin suuri.

Tällä hetkellä loikoilen sängyllä tuon toisen puoliskon katsellessa lätkää, ja kai sitä pitäis suunnata käväisemään rakkaan Annikan synttäreilläkin. En tosin ole hirveän juhlatuulella, tekisi vaan mieli hautautua sänkyyn ja oottaa parempaa huomista. Ja kyllä, huomisen on pakko olla parempi koska tiedossa on selkätreeni!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Jotenkin sikailonen tunnelma tossa kuvassa ! :D ei mutta että toi ulkopuolinen poitsukin osallistu ! Saispa jaakollekki joskus..
    Heheei toivottavasti mikään sen suurempi ei oo vinksallaa :( muista reenata kovasti ni unohtuu huolet! :)

    VastaaPoista