Laimea vappu

Tulin taas päivittelemään teille mun erittäin mielenkiintoisia kuulumisia sängynpohjalta, vaikkakin olo on jo huomattavasti parempi ja ...

DSC_0245 DSC_0367 DSC_0370

Tulin taas päivittelemään teille mun erittäin mielenkiintoisia kuulumisia sängynpohjalta, vaikkakin olo on jo huomattavasti parempi ja luulen että tämä tauti alkaa olla selätetty! Itseasiassa vointi oli eilen sen verran hyvä, että jaksoin jopa alkaa askartelemaan Nikon valmistujaiskutsuja, jotka tosin on edelleen vaiheessa. Eihän niillä vielä kiire ole kun juhliin on kuukausi, eihän? Toi kuvan rekka on siis ihan omaa kädenjälkeäni, ja yllätyin itsekin positiivisesti siitä kuinka hyvin kynän käyttö oli hallussa vaikka viimesistä piirtelyistä on kulunut varmaan useampi vuosi. Nyt kyllä vähän houkuttais tarttua siihen kynään ja piirtää lisää, saas nähdä kuinka käy.

Vapun vietto taitaa tänä vuonna mennä vähän laimeamman puoleisesti, vaikkakin toivon että käydään Nikolla tänään niin sais edes tilkan simaa! Muuten taitaa tämä päivä toistaa samaa kaavaa kuin edeltäjänsäkin, tosin eilen vaihdoin töllötettävän sarjan gossip girlistä valehteleviin viettelijöihint monta jaksoa non stoppina. Taidan olla taas koukussa tohon sarjaan... Ja mulla taitaa nyt olla tovi aikaa uppoutua sen pariin taas sillä aikaa kun tuo parempi puolisko ottaa jonkin sortin kauneusunia tuossa vieressä, eli pakkohan se on käyttää aika hyödyksi!

Hyvää vappua kaikille!

You Might Also Like

0 kommenttia