Ostoksia

Cubus, 14,95€ Seppälä, 2€ Only, yht. 9,95€ H&M, 4,95€ Kävin tänään harrastamassa pienimuotoisesti heräteostosten tekemistä samal...

DSC_0381 DSC_0385Cubus, 14,95€DSC_0390Seppälä, 2€DSC_0387Only, yht. 9,95€DSC_0392
H&M, 4,95€
Kävin tänään harrastamassa pienimuotoisesti heräteostosten tekemistä samalla kun olin hoitamassa velvollisuuksia. Ei paha, sain suunnilleen yhtien housujen hinnalla kolmet! Ja eipähän tarvii hetkeen taas miettiä että mitkäs housut sitä laittais jalkaan!  En tiedä näkyykö tosta kuvasta, mutta noi Cubuksesta ostetut housut on tosiaan hieman tuommoset kiiltävät, ehkä vahapintaiset? Noi kahdet kirkkaan väriset housut on kyllä niin mukavat kesähousut, eikä ollut hinnalla pilattu kun normaalihintaisena 29,95€ maksavat housut oli alennuksessa yksi pari 7,90€ ja kaksi paria 9,90€! Toi crop top oli ehkä isoin heräteostos, en tosiaan tiedä kuinka paljon tuun tota käyttämään kun mulla ei ole hirveän itsevarma olo tuo päällä mutta pakkohan se oli ostaa kun tuntuu noita napapaitoja olevan kaikkialla nykyään.
Vinkkinä vaan kaikille Kouvolan suunnalla asuville; menkääpä kipin kapin veturin Onlyyn ostamaan omat ihanan väriset kesäpöksynne, itse suuntaan just hakemaan kaks paria lisää. Tosin ne on menossa äitin vaatekaappiin, ei mun.

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Oi noi onlyn housut on aivan ihanat! Harmi etten oo siellä just ny :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Äkkiäkös sie täältä tuut housut hakemaan (:

      Poista
  2. Ihanan värisiä housuja!

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Toi toppi näyttää kivalta, vaikken itsekään ole crop toppeihin paras pukeutumaan. Kannattaa kuitenkin rohkeasti kokeilla eri asujen kanssa niin varmasti tulee pikkuhiljaa varmempi olo se päällä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin kyllä uskon että oikein yhdistettynä toi voi olla oikeen kiva! (:

      Poista