Peltomaisemissa

Tänään ollaan oltu menossa koko päivä, ja menoa olis kyllä riittänyt vieläkin mutta päätettiin suunnata kotiin lepäilemään. Töiden jä...

DSC_0095 DSC_0160 DSC_0157 DSC_0164 DSC_0104
Tänään ollaan oltu menossa koko päivä, ja menoa olis kyllä riittänyt vieläkin mutta päätettiin suunnata kotiin lepäilemään. Töiden jälkeen lähdettiin siis Raussilaan; Niko hoitamaan velvollisuuksia ja minä viettämään aikaa. Sain sitten Nikon äidiltä ihanan valkoisen maksimekon joka ei kyllä näissä kuvissa pääse oikeuksiinsa. Samalla päätin että pakko napsaista joka kesän pakolliset kuvat peltomaisemissa. Kuvasaldo ei ehkä ole ihan sitä mitä odotin, mutta julkaisukelpoista materiaalia löytyi näistäkin. Itse olisin kyllä mieluusti välillä myös kameran toisella puolella, mutta tarvis vaan keksiä kohde tai malli mitä valokuvata.

Mutta ihan kiva ilta siis vietettiin, vaikkakin muut olisivat tahtoneet kynsin ja hampain pitää meidät siellä. Olishan tuo saunailta tietysti ihan hyvältä kuulostanut, kun olis sen idean vaan keksinyt vähän aikaisemmin. Eli se siirtyi sitten toiselle kerralle. Noh, ompahan hyvä syy vierailla taas sielläkin suunnalla!

You Might Also Like

0 kommenttia