viikonloppu & tuplavapaat

Viikonloppu hurahti tosi nopeesti ohi, ja nyt mä makoilen vanhempien luona nauttien tulevista kahden päivän vapaista. Viikonloppuun...

2014-07-21 DSC_0023 DSC_0086 DSC_0070 DSC_0047 DSC_0025

Viikonloppu hurahti tosi nopeesti ohi, ja nyt mä makoilen vanhempien luona nauttien tulevista kahden päivän vapaista. Viikonloppuun kuului kesäkakun koristelua ja maistelua, mutta kuten ulkonäöstä saatattekin päätellä niin aika oli rajallista ja oltiin sovittu lauantaille muutakin menoa kuin kakun mässytystä. Suunnattiin nimittäin Raussilaan viettämään aikaa Nikon perheen kanssa ja seuraamaan hieman sivusta kyläläisten kesämeininkeihin kuuluvaa kaljakelluntaa. Melko pitkään istuttiinkin iltaa sitten kaljakellunnan määränpäässä. Loppuilta menikin sitten ihmisien kyyditsemisessä paikasta toiseen ja yön pikkutunneilla pääsin vihdoin kotiin painamaan pään tyynyyn.

Tänään oli tiedossa lyhyt työpäivä, ja heti sen jälkeen suunnistinkin kotiin vaihtamaan inhottavan lämpimät työvaatteet kesämekkoon ja lähdin vanhempien luokse hoitamaan muutamaa juttua.  Edessä olisi taas pari vapaapäivää, mikäs sen parempaa! Seuraavan kahden päivän aikana aion treenata, siivota ja viettää aikaa rakkaan siskonpoikani kanssa jonka olis tarkoitus keskiviikkona tulla vähän tätiä moikkaamaan. Saas nähdä mitä kivaa tekemistä me sitten yhdessä keksitään!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Onpa hyvännäkönen kakku, nam! Ja onpa sulla tosi kivanväriset hiukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jaa, ite en näin kokkiopiskelijana oo kamalan tyytyväinen tohon hutastuun lopputulokseen. Ja auringonpaisteessa nää hiukset näyttääkin kivalle, mut sisätiloissa ei.. On meinaan vähän haalistunu ja juurikasvuakin löytyy:D Kiitoksia sulle kommentistasi!

      Poista