HAPPY

Huhhuh että tää vikko on tuntunut pitkältä ja raskaalta. Rytmit on tupannut mennä vähän sekaisin, ja kovasti koitan nyt palata normaal...

DSC_0238 DSC_0247 DSC_0254

Huhhuh että tää vikko on tuntunut pitkältä ja raskaalta. Rytmit on tupannut mennä vähän sekaisin, ja kovasti koitan nyt palata normaaliin arkeen. Ja ihan hyvin oon siinä yrityksessä onnistunutkin, jollei lasketa tän päiväistä N:n valatilaisuutta ja sen mukanaan tuomaa kuumetta..

Tänään siis suuntasin aamulla seuraamaan Nikon sotilasvalaa, ja olihan se ihan kiva päästä paikan päälle sitä seuraamaan, Varsinkin kun aluksi luultiin että tilaisuus menisi multa sivusuun Kanarian matkan takia. Vaikka ulkona oli muutamia lämpöasteita, tuppasi silti monen tunnin seisomisessa varpaita palella aika kovastikin.

Tilaisuuden jälkeen suunnattiinkin kotiin, ja sen lisäksi että sain Nikon viikonlopuksi kotiin niin sain myös pienen kuumeen. Olo ei ole mitä mainioin. mutta kyllä tää tästä pienellä lepäilyllä. Mulla olisi teille vielä julkaistavaksi vielä kaksi postausta Kanarialta, joten palaillaan mahdollisimman pian!

You Might Also Like

0 kommenttia