DAYOFF

Tänään viettelin rentoa vapaapäivää, joka alkoi pitkillä yöunilla. Ja kyllä oli olokin sen mukainen herätessä että oli tullut nuku...

2015-02-01 DSC_0079 DSC_0205 2015-02-011 DSC_0228 DSC_0108 DSC_0185

Tänään viettelin rentoa vapaapäivää, joka alkoi pitkillä yöunilla. Ja kyllä oli olokin sen mukainen herätessä että oli tullut nukuttua ehkä jopa hieman liikaakin. Tiedossa oli vapaapäivän kunniaksi ihan vain päämäärätöntä haahuilua ja valokuvausta. Saatiinkin Jonna tänne meidän seuraksi ja käytiin vähän kävelemässä ja käväistiin myös rantakahvilassa syömässä jättikokoiset jäätelöannokset! Huhhuh, kyllä saa tämä herkuttelu luvan loppua kun pääsen takaisin Suomeen, on nimittäin tullut harrastettua sitä täällä ehkä vähän liikaakin koska meille tarjottu ruokakin on vähän mitä on..

Huomenna olisi vihoviimeinen vapaapäivä, jonka ajattelin kuluttaa treenaamiseen ja toivon mukaan myös hieman auringosta nauttimiseen. Siitä tuskin voi nauttia liikaa ennen Suomen talveen paluuta. Ehkä piipahdan myös rantakadulla ottamassa toiselle puolelle päätä kunnon turistiletit. Täytyy tässä pikkuhiljaa alkaa jo asennoitumaan Suomeen paluuseen, mikä ei tällä hetkellä tunnu lainkaan todelliselta ajatukselta. Mutta aikansa kaikkea, eihän tännekkään nyt asumaan ollut tarkoitus jäädäkkään joten alkaa olla kohta aika pakata kamat kasaan ja palata rakkaimpien luo!


You Might Also Like

0 kommenttia